Maailman halvin kasvojenkohotus

Kesäloman jälkeen vannoin, että tämä syksy on erilainen kuin muut: tänä vuonna aion herätä aamuisin vartin tavallista aikaisemmin ja meikata joka aamu, ettei töissä kenenkään tarvitse katsella mun silmäkasseja ja kirjavaa naamaa eikä kukaan tule huolestuneena kysymään oonko sairastumassa, kun näytän niin väsyneeltä (true story. En oo hehkeimmilläni ilman meikkiä).

Jaksoin meikata huolellisesti kotonani ensimmäisenä työaamuna. Siihen jäi. Ihailtavaa sinnikkyyttä, eikö? Ilmeisesti se vartin lisäuni on näin aamu-uniselle tapaukselle elinehto, ja meikkaus on aamuisin prioriteettilistan hännillä. Koska plastiikkakirurgin veitsen alle ei ole haluja eikä rahaakaan, turvauduin vähemmän radikaaliin vaihtoehtoon: ripsien ja kulmien kestovärjäykseen.

Oon muuten hillonnut tätä postausta jo toista kuukautta arkistoissani, koska näppyläinen pisamaiho, liian tarkka makrolinssi ja Photoshopin puute on aika jäätävä yhdistelmä. Aivan hirveä kynnys julkaista meikkaamattomia ja muokkaamattomia kuvia omasta naamastaan Internetissä, mutta menkööt. Olkaa armollisia.

Ennen:

 

Ennen värjäystä

Ennen värjäystä

.

.

Mulla on pitkät ripset ja suht säntillisen muotoiset kulmakarvat, mutta väripigmenttiä niissä ei ole vähääkään. Luonnontilassa ei pitkistäkään ripsistä ole iloa, jos ne ei näy ollenkaan – mitä nyt luovat kivasti varjoja muutenkin tummille silmänalusille : D

Värjäyksen jälkeen:

Ripset ja kulmat värjätty

Ripset ja kulmat värjätty

.

.

.

.

Nonnih, nyt näkyy jo jotain piirteitä naamassa! Yleisilme on värjäyksen jälkeen pirteämpi ja huolitellumpi – mun tapauksessa myös terveempi… Ripset on värjätty mustalla, kulmat mustanruskealla. Värjäys kestää puoli tuntia, joten sen voi tehdä kampaamokäynnin yhteydessä vaikka siinä vaiheessa, kun väri vaikuttaa hiuksissa. Harvalla värjäys silmämeikkiä korvaa, sillä eihän värillä tietenkään tuuheutta ripsiin saa. Ripsivärin ja rajauksen kanssa ero on huomattava:

Ripsivärin ja rajauksen kera

Ripsivärin ja rajauksen kera

.

.

.

.

Okei, ehkä kestovärjäys ei pelasta mua meikkaamiselta kokonaan, mutta kyllä se on väsyneiden ja kiireisten aamujen pelastus. Värjättyine ripsineni ja kulmineni näytän ilman meikkiäkin heränneeltä ja ylipäänsä elossaolevalta, aina plussaa. Värjäystulos kestää 3-4 viikkoa ja verottaa Bombónissa rahapussista 28 euroa, hintaan sisältyy kulmien muotoilu. Pelkkä kulmien värjäys 14e, samoin pelkkä ripsien värjäys 14e. Maailman halvin kasvojenkohotus, väitän ma.

-Emma / Wasting Lifestyle

P.s. olettehan muistaneet osallistua arvontaan? Vielä perjantaihin saakka aikaa!

Tagged , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *