Shellac-lakkaus

.UUTTA .

Luonnonkynnen vahvistus CND Brisa Lite Gelillä

Antaa kynnelle vahvan ja joustavan suojan sekä tasoittaa luonnonkynttä.

Sopii niin miehille kuin naisille, huomaamaton pinta.

Toimii loistavasti myös Shellac-värilakan kanssa, antaa vahvemman ja pidempikestoisen suojan. Ei vahingoita oman kynnen pintaa, kynttä ei viilata ennen laittoa eikä geelin poiston yhteydessä.

Hauraille, uurteisille tai kuoppaisille kynsille loistava ratkaisu, lopputulos kestää jopa 3+ viikkoa.

 

.SHELLAC-LAKKAUS.

AITO, ALKUPERÄINEN!

Markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka (geelilakka)
CND SHELLACILLA saat viikkoja kestävän lakkauksen

.

shellac CND:n Shellac-hybridilakka on suoranainen läpimurto, jonka patentoitu UV3-teknologia yhdistää lakan helppouden ja geelin pysyvyyden. Keksinnön juju on lohkeilematon lakkaus ja pysyvämpi lakan kesto.

Shellac levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Ei kynnen pinnan viilaamista, eikä pois poraamista. Se ei vahingoita kynttä millään tavalla!

Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle.

Tulos? Useita viikkoja upeaa kiiltoa, joka on todella koukuttavaa! Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki.

-Ei enää kynsilakan korjaussessioita; ei enää autolla ajamista pelkillä kämmenillä tai palaamista kynsistudioon parkkipaikalta, kun autonavaimia laukusta kaivaessa lakka meni ruttuun.

Enää ei odotella lakan kuivumista. Shellacilla ei ole kuivatteluaikaa, sillä se on UV-kovetteinen. Kaiva vain lompakkoa, hanskoja tai avaimia laukusta, aja autoa turvallisesti pitäen ratista kiinni aivan normaalisti.

-Ei enää kuluneita kärkiä, eikä lohkeamia, naarmuja tai kiillon häviämistä, lakananjälkiä, naarmuja, mattaläikkiä tai kuoppia.

-Vähintään 2 viikkoa kestävä, täydellinen, hienostunut, superkiiltävä lakkaus.

-Kestävä, joustava, säihkyvän raikas väri, joka kestää mitä vaan, päivästä toiseen.

-Ei enää halkeamia, repeytymiä, eikä liuskottuvia kynsiä

-Shellacilla vahvat, suojatut kynnet. Ohuet kynnet, silti vahvat. CND Shellac suojelee ja auttaa luonnon kynttä vahvistumaan.

-Ei poraamista, eikä viilaamista. Ei liottamista kulhossa. Ei enää aikaavievää rakennekynsien poistoa.

-Nopea, hellä poistotapa. Shellac poistetaan turvallisesti ja helposti 10 minuutissa.

shellacPatentoitu Shellac-hybridilakka

Shellac-hybridilakan patentoitu koostumus takaa sen, että ShellacTM levittyy kuin lakka, on käytössä kuin geeli ja sen voi poistaa vain muutamissa minuuteissa. Shellac on lisäksi hypoallergeeninen eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.
CND työskenteli kärsivällisesti saadakseen Shellacin täydelliseksi. Tuotetta testattiin huolellisesti kentällä ennen kuin se laskettiin markkinoille. Shellac – ensimmäinen todellinen hybridilakka – on valovuosia edellä verrattuna markkinoilla oleviin samantyyppisiin sarjoihin sen tuotekehityksen, tutkimusten sekä testauksen ansiosta. Sokkotestaukseen osallistuneet kynsialan ammattilaiset sanoivat tuotteen olevan ainutlaatuinen, markkinoilla ei ole mitään vastaavaa, ei edes lähellä olevaa. Ja tuote on positiivisesti koukuttava. Eikö tiede olekin ihmeellistä?

Tieteen ja kynsimuodin edelläkävijä CND on ollut maailmanlaajuisesti ammattilaisten ykkösvalinta ja NAILS Magazine’s lukijoiden äänestyksen voittaja vuosi vuoden jälkeen.
Uusi CND Shellac-hybridilakka jatkaa tätä perinnettä ja on todella älykäs keksintö.

 

Comments are closed.