TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste

Ojanen Outi tmi

Rekisterin ylläpitäjä

Ojanen Outi tmi

Y-1349767-7

Parturi-kampaamo Bombón

Peltolantie 2, 01300 Vantaa

Toimipisteiden lukumäärä: 1

Verkkosivustomme osoite on: http://bombon.fi.

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Outi Ojanen

Parturi-kampaamo Bombón

Peltolantie 2, 01300 Vantaa

09 8745969

bombon@bombon.fi

Rekisterin käyttäjät

-Yrittäjä: Outi Ojanen

-Bombónin henkilökunta

Rekisteristä vastaava henkilö huolehtii siitä, että yrityksessä työskentelevä henkilöstö on perehdytetty tietosuoja-asetukseen ja osaa käsitellä rekisteriä tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Rekisteri on

sähköinen, ostettu ohjelmisto, ohjelmiston tarjoaja Phorest Oy

Rekisterin tietosisältö:

Etunimi, Sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, markkinointiluvat ja -kiellot, käyttäjätunnus, salasana.

käyntien yhteydessä mahdollisesti kirjattu värireseptiikka, käytetyt tuotteet, tai muu asiakkaan itsensä toivoma ylös kirjattava tieto.

Säännönmukaiset tietolähteet:

Henkilöltä itseltään.

Asiakaspalvelijan keräämänä asiakaspalvelutilanteessa (esim. hiusten- ja ihonhuolto).

Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

 

Rekisterin suojaus

Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla

sekä käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Tietoja käsitelläkseen hän tarvitsee henkilökohtaisen PIN koodinsa.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Asiakasrekisteri

Kerättäviä henkilötietoja (sähköposti ja puhelinnumero) käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.

Kerättäviä henkilötietoja käytetään palaute-/yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen.

Ajanvaraukseen rekisteröityneiden asiakkaiden ajanvarausmuistutuksien lähettämiseen, asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen, palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen, palvelun kehittämiseen, raportointiin, analysointiin ja markkinointiin.

Asiakkaan tunnistamiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan.

Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää Bombónin omaan suoramarkkinointiin. Emme kuitenkaan tuki sähköpostiasi mainoksilla, vaan lähinnä ilmoittelemme mielenkiintoisista alan uutuuksista ja tapahtumista, yms.

Tarkastus ja kielto-oikeus

Rekisteröidyillä on henkilötietolain 26-28§ mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle osoitteeseen:

Ojanen Outi/ Parturi-kampaamo Bombón

Peltolantie 2,

01300 Vantaa

Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, yllä mainitussa osoitteessa.

Tiedot poistetaan henkilön niin pyytäessä.

Tietoja päivitetään asiakkaan niin pyytäessä. (esim. sähköpostiosoite tai puhelinnumero)

Rekisterin ajantasainen ylläpito

Asiastietoja päivitetään aina asiakaskäynnin yhteydessä.

Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käsitellään asiakkuussuhteen ajan. Rekisterinpitäjä katsoo asiakkuussuhteen päättyneeksi, jos asiakas ei ole käyttänyt yrityksen palveluita kolmeen (3) vuoteen. Aika lasketaan sen kalenterivuoden päättymisestä, jolloin asiakas on viimeksi käyttänyt yrityksen palveluita. Tiedot poistetaan asiakkuuden päätyttyä neljän (4) kuukauden kuluessa, ellei tietojen säilyttämiseen ole muuta perustetta.

Asiakkuuden päättymisen jälkeen henkilötietoja voidaan kuitenkin säilyttää ja käsitellä, jos se on tarpeen reklamaatioasioiden käsittelyä varten. Asiakasrekisterissä olevien henkilötietojen säilytyksessä noudatetaan myös lain edellyttämiä säilytysaikoja kuten kirjanpitolakia. Kirjanpitolain vaatimia tietoja säilytetään niin pitkään kuin kirjanpitolaki edellyttää.

Yritysasiakkaiden yhteyshenkilötiedot poistetaan vastaavalla tavalla sen jälkeen kun yrityksen asiakkuuden katsotaan päättyneen. Tietoja voidaan kuitenkin säilyttää, jos siihen on olemassa muu peruste.

Asiakkuussuhteen aikana käsitellään vain sellaisia tietoja, jotka ovat tarpeellisia määriteltyjen toimenpiteiden kannalta. Rekisterin tiedot on suojattu salasanalla ja niihin on pääsy vain määritellyillä henkilöillä heidän tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa. Rekisterinpitäjä suorittaa säännöllisesti määräaikaistarkastuksia tarpeettomien tietojen poistamiseksi.

Tietosuoja Nettisivuston www.bombon.fi käyttäjällä

Kommentointi nettisivustolla

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Nettisivujen Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi Nettisivuilla:

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet jättänyt kommentteja tälle sivustolle, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Comments are closed.