Bombónin bloggaajailta

Eräänä talvisena iltapäivänä Outin tuolissa istuessani heitin ilmoille ehdotuksen bloggaajaillasta, josta Outi innostuikin heti. Olen ollut aikaisemmin muutamassa bloggaajatapahtumassa, jotka ovat aina olleet mukavia ja inspiroivia, ja parasta niissä on ollut toisiin bloggaajiin tutustuminen. Minusta Bombón on tietysti tutustumisen arvoinen paikka, joten olin varsin iloinen kun Bombónin naiset tykästyivät ideaani.

Niinpä pari kuukautta myöhemmin Bombónin tiloihin kokoontui toistakymmentä kosmetiikka-alan bloggaajaa.

.

.

Oven ulkopuolella meitä vastaanotti punainen matto ja ulkotulet, sisällä odotti skumppalasit ja ihanat tarjoilut. Kyllä kelpasi!

.

.

.

.

.

.

Ohjelmassa oli muun muassa hiusten höyryhoitoja, kiharakampausten tekoa, käsien parafiinihoitoja ja kynsien geelilakkauksia, sokerointia, tuotteisiin tutustumista ja yleistä höntsäilyä loistavassa seurassa.

.

.

.

.

Käsien parafiinihoitoon kertyi oikein jonoa, enkä ihmettele. Talvi-ilman runtelemat, kuivat kädet pehmenivät huomattavasti hoidon ansiosta. Ensin kädet desinfioidaan ja sitten ne upotetaan lämpimään parafiiniöljyyn. Sen jälkeen laitetaan suojahanskat ja kädet kääritään pyyhkeeseen tai froteekinttaisiin, jotta parafiini pysyy lämpimänä. Parinkymmenen minuutin hauduttelun jälkeen hyhmettynyt parafiini pyyhitään pyyhkeellä pois. Tuloksena lämpöiset, pehmoiset ja sileät kädet. Yksi parafiinihoitolaitos kotiin kiitos! Istuisin varmaan joka ilta kädet pyyhkeessä 🙂

.

Shellac-geelilakkaus tekovaiheessa

Bombónin Sarah uurasti kosmetologin huoneessa sokeroinnin parissa pitkän tovin. Olin äärimmäisen pettynyt itseeni, koska unohdin koko sokerointimahdollisuuden ja olin erehtynyt sheivailemaan, mutta Siamese Lipstick -blogin Kaisuli oli viisaasti varautunut säärineen sokerointiin ja hänen kokemuksensa voit käydä lukemassa täältä. Sokerimassan kanssa työskentely vaikutti niin kiehtovalta, että aion kyllä ehdottomasti käydä testaamassa menetelmää itsekin!

Mun aika kului lähinnä hiustenlaittopuolella, sillä siellä ihmetystä, kummastusta ja ihastusta aiheutti maaginen hiustensyöjälaite eli virallisemmin MiraCurl.

.

.

ET:n pikkuserkkua muistuttava laite haukkaa hiussuortuvan pallomaisen osan väliin, ja sisällä oleva pyörivä rulla hurruuttaa suortuvan laitteen sisään rullan ympärille. Sitten odotellaan hetki, ja merkkiäänen kuuluttua avataan laitteen leuat ja ulos tulee ihana kihara. Saara Sarvas on väsännyt aiheesta havainnollistavan videon, joka löytyy täältä.

.

.

Halusin aivan ehdottomasti kokeilla MiraCurlia, ja mielellään niin että joku muu tekisi työn mun puolesta. Niinpä Jos edes kynnet -blogin Murmis herätteli sisäisen kampaajansa ja Outin suosiollisella avustuksella saatiin aikaan tällainen pehko:

.

.

Huokaus, miksi mun hiukset ei voi aina näyttää tuolta? Harmi ettei välivaiheesta ole kuvaa, automaattikiharrin tekee nimittäin sen verran tiukkaa kiharaa että alkuun näytin Sound of Music -henkisen musikaalin lammaspaimenelta ja protestoin äänekkäästi asiaa. Outi tuli hätiin ja kihara avattiin kevyesti kamman avulla. Lopputulos on aivan ihana ja kiharat olivat moitteettomassa kunnossa vielä kaksi päivää kihartamisen jälkeen.

Illan päätteeksi suoritettiin vielä arvonta, jossa oli jaossa ravintola Oklahoman lahjakortteja sekä kaksi lahjakorttia 50 euron lahjakorttia Zalandoon. Kiitos molemmille tahoille sponsoroinnista 🙂

Me arvonnassa epäonniset emme jääneet tyhjin käsin, sillä jokainen osallistuja sai kotiinviemisiksi goodie bagin, jossa oli Keunen, Gorgeous:in ja Jane Iredalen tuotteita. Ihania purkkeja, joita hymy korvissa hypistelin kotiuduttuani.

.

.

.

.

KIITOS Bombónin aina niin ystävälliselle ja iloiselle väelle ihanasta illasta ja yhtä ihanille bloggaajakollegoille loistavasta seurasta!

-Emma / Wasting Lifestyle

(osa valokuvista on Sissin käsialaa, kiitos lainasta 🙂 )

Tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.