Brasilialainen sokerointi

Saimme vierailevan kirjoittajan blogiimme!

Weeelcome!! :))

Taustaa

Olen hieman alle 30 vuotias nainen pääkaupunkiseudulta. Olen käynyt Outilla vuosia leikkauttamassa hiuksiani ja Sarah on laittanut viime kesänä ripsiäni, muuten en Sarahia tunne. Brasilialaisessa olen käynyt 4 kertaa aikaisemmin, muutamalla eri tekijällä. Minua pyydettiin kirjoittamaan jotain tästä käynnistä ja brassista, tässä siis jotain:

Brasilialainen_sokerointi

Brassi, brasilialainen, hollywood… rakkaalla (ja vähän vähemmän rakkaallakin) lapsella on monta nimeä; Kyseessä on siis kaikkien karvojen totaalinen poistaminen. Ns. oikeassa brasilialaisessa jätetään pieni viiva karvoja eteen, mutta myös Hollywood-vahauksestakin, jossa kaikki otetaan pois, käytetään usein brassi- nimitystä. Tämä toimenpide on mahdollista tehdä sokerilla, kuumavahalla tai kylmävahalla.

Brasilialainen_sokerointi

 

Sarah käyttää sokeria, joka on minusta se kaikkein paras vaihtoehto. Sokeri poistaa karvojen lisäksi myös kuolleen ihosolukon ja iho on (toki punainen) ihanan pehmeä toimituksen jälkeen. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja iholle. Sokeri ei kuitenkaan tartu eläviin ihosoluihin, eikä se ole kuumaa, tässä on suurin syy miksi sokeri on minun mielestä paras vaihtoehto. Sokeri poistaa myös huomattavasti lyhempää karvaa (jopa vain 2mm) kuin vahaus. Vahalla karvat revitään vastakarvaan, sokerilla karvat poistetaan kasvusuuntaan (ensin sokeri levitetään vastakarvaan ja nyppäistään irti myötäkarvaan), siksi sokeri on myös hellävaraisempi vaihtoehto.

sääret poisto small

Kipeäähän se hiukan tekee, mutta tiesin jo mihin olin ryhtymässä, joten enää ei jännittänyt yhtä paljon kuin ensimmäisellä kerralla. Valmistautumista ei niinkään tarvita, kuorinta intiimialueen iholla auttaa ehkäisemään sisään kasvaneita karvoja, mutta sitä ei saa tehdä päivää ennen, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Toinen suhteellisen tärkeä on alapesu, Sarah tarjosi myös mahdollisuutta ennen, mikä oli tosi kiva, sillä edellisessä paikassa ei ollut tällaista mahdollisuutta tarjottu ja en jotenkin silloin sellaista tajunnut kysyä. Juuri ennen penkkiin istumista minulle nimittäin iskee aina (krooninen?) pissahätä (sama ilmiö kuin gynekologin vastaanotolla tai ultrassa)…

 

Sarah oli ihanan kiireetön, otettiin kahvitkin mukaan (turvallisuussyistä en pitänyt kuppia kädessä sokerointia tehtäessä vaan hörpin välissä). Aloitettiin edestä ja edettiin siitä taaksepäin, koko toimitus vei aikaa noin tunnin. Sokerilla ei vedetä kovinkaan isoa osaa karvoja kerrallaan, vaan otettiin pieni osa kerrallaan. Loppujen lopuksi kaikkein kivuliain osa on häpyhuulet, muuten ei oikeastaan niinkään. Aluksi vähän nippaisee, mutta siihen turtuu todella nopeasti. Sarahin penkissä oli muutenkin mukava olla, kun oli viltti jalkojen päällä ja sai köllötellä höpötellen ja aina välillä asentoa vaihtaen.

Brasilialainen_sokerointi

Syitä, miksi tähän ryhdyn on muutamia. Tunnen itseni paljon seksikkäämmäksi, kun alakerta on siisti (jätän itse aina pienen viivan, eivät lapsetkaan ihmettele kummemmin), lisäksi miehenikin tykkää. Toinen syy on alushousujen väliin jäävät (ja hankautuvat) karvat, etenkin kun käyn aktiivisesti ratsastamassa. Myöskään rannalle mennessä ei tarvitse miettiä ollenkaan kurkistelevia karvoja, eikä muistaa höylätä edellisenä päivänä. Olo on myös monta viikkoa siistimpi, karvat eivät kutita kun ne kasvavat sillä ne kasvavat aluksi todella hentoina ja ohuina. Jos ahkerasti sokeroi ja säännöllisesti (4-5 viikon välein) ei sokerointi juuri tunnu missään enää, sillä karvat ovat ohuita ja lähtevät helpommin irti ja ovat harvemmassa.

Brasilialainen_sokerointi

Itse en itselleni brassia saa tehtyä, sillä höylääminen ei minulle sovi. Höylätessä saan aina näppylöitä ja vaikka iho olisi sileä, ovat karvat näkyvissä ihon alla (à ei kaunista…). Sokerointi/vahaaminen on haasteellista asentojen takia, eikä esimerkiksi pepusta karvoja kyllä tällä fysiikalla saa mitenkään päin vääntäen.

Jos olet joskus harkinnut brassia, suosittelen rohkeasti kokeilemaan. Sarahin kädenjälki on siistiä ja huolellista.

Hoidon jälkeen:

• Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.

• Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä.

• Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisään kasvaneet karvat.

 

Brasilialainen sokerointi maksaa Bombónissa 80€

Kirjoittaja pysyttelee nimettömänä 🙂

edit. 20.12.2016:

Sarahin jäätyä äitiyslomalle, sokerointeja meillä tekee nykyään Taru. tästä pääset suoraan ajanvaraukseen

Muutamia asiakkaiden kommentteja Tarusta:

Ystävällinen ja ammattimainen palvelu, helppo ja nopea ajanvaraus, siisti ja viihtyisä paikka. Sokerointikin oli lähes niin tuskatonta kuin luvattiin. 🙂 Rupean vakioasiakkaaksi, suosittelen muillekin!

-Aino-

Korkea ammattitaito ja erinomainen asiakaspalvelu!

-Hanna-

Kiitos huolellisesta työstä .

-Erja-

Sokerointi oli hyvä kokemus sokerointineitsyelle ja tulos siisti ja tarkka. Varmasti kokeilen vielä uudelleenkin. Seuraavalla kerralla ehkä bikinirajaankin. 🙂

-Tanja-

Kiitos Taru!

-Anna-Maija-

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.