Gorgeous London

Pääsin jälleen tutustumaan minulle uuteen tuotesarjaan, kun Bombónista tarjottiin Gorgeous Londonin tuotteita testattavaksi. Gorgeous London on vastikään Suomeen tullut brittiläinen merkki, joka pakkaa tuotteensa tyylikkään pelkistettyyn, aikuismaiseen ja moderniin ulkoasuun. Pakkaukset vetosivat myös minuun, vaikka ikiteini lienenkin. Olen testannut pari kuukautta Elyssia-shampoota ja -hoitoainetta, Intensive Care Mask -tehohoitoa sekä Ten in One -monitoimisuihketta. Arvio pähkinänkuoressa: pidän kaikista.

.

.

Elyssia-shampoo ihastutti erityisesti tuoksullaan, joka tuo mieleen yhtäaikaisesti puhtaan pyykin, luksuskylpylän ja rantasaunan löylyt – vähän kuin luksusversio Erittäin Hienosta Suomalaisesta Shampoosta! Koostumus on vähän turhan juoksevaa, mutta muuten todella hyvä tuote. Shampoo tuntuu hellävaraiselta eikä ollenkaan ärsytä kutinaan taipuvaista päänahkaani. Saman sarjan hoitoaine on tosi tehokasta lyhyelläkin vaikutusajalla, tuoksu on hyvin mieto ja raikas ja koostumus paksua, ikäänkuin vartalovoidetta. Molemmat tuotteet sisältävät keratiinia ja lupaavat kiiltävät, helposti käsiteltävät hiukset. En väitä vastaan. Jopa talouden miespuolinen vahvistus kehui tuotteita ensimmäisen kokeilukerran jälkeen ihan spontaanisti, voitteko kuvitella!

.

.

Intensive Care Mask -tehohoito on omiaan kesästä toipuessa. Auringon pahoinpitelemä tukka kaipaa kosteutusta ja hellimistä, ja siihen voidemaisen paksu hiusnaamio on napakymppituote. Tuoksu on hyvin mieto ja huomaamaton, tuskin ärsyttää kenenkään aisteja. Tehohoitovoide levitetään hiuksiin kuten hoitoainekin, annetaan vaikuttaa tarpeesta riippuen 2-10 minuuttia ja huuhdellaan huolellisesti pois. Tehohoitoa voi käyttää halutessaan joka viikko. Purkki on niin suuri, että mulla on tätä jäljellä varmasti vielä ensi kesänäkin. Käytännöllisyyden kannalta iso kierrekansi ei ole paras mahdollinen idea ja käyttäisin tehohoitoa varmasti vielä useammin, jos sen saisi puristettavassa pullossa. Olen kärsimätön suihkussakävijä ja harvoin jaksan lorvia suihkussa ylimääräistä kymmentä minuuttia, joten Intensive Care Maskin napakka vaikutusaika saa multa erityistä kiitosta.

.

.

Lempparituotteeni säästin viimeiseksi. Ten in One -monitoimisuihke lupaa yleviä: kosteuttaa ja ravitsee hiusta, lisää kiiltoa ja rakennetta, toimii lämpösuojana, selvittää takut, suojaa hiusväriä haalistumiselta, hillitsee sähköisyyttä, taltuttaa säkkärätukkaa ja varmaan täyttää veroilmoituksenkin ja keittää kahvit aamulla. Hymähtelin suihkeen lupauksille aluksi, mutta niin vain kävi että jouduin pyytämään (Outin kautta) maahantuojalta kuvaa tuotteesta, sillä oma pulloni on niin kovassa käytössä ollut että tekstitkin ovat pullon kyljestä kuluneet. Ten in One on ollut mulla jokaisella reissulla mukana, sillä se toimii sekä kampausnesteenä, hiuksiin jätettävänä hoitoaineena että lämpösuojana. Suihkuttelen Ten in Onea aina suihkun jälkeen hiuksiin ennen hiustenkuivaajan käyttöä ja tuloksena on sileä, takuton ja ryhdikäs tukka. Takut selviää aivan hujauksessa. Olisin tyytyväinen tuotteeseen pelkästään hiuksiin jätettävänä hoitoaineenakin, joten lämpösuoja ja kampausten alle pitoa tuovat ominaisuudet ovat pelkkää bonusta. Tuoksukin on hyvä, raikas ja hedelmäinen muttei äklömakea. Jos jotakin uutta tuotetta haluat hiusrintamalla kokeilla, hanki tämä.

.

.

Uutuuksista helposti innostuvana ja tuoksuista hullaantuvana kosmetiikka-addiktina minulla on paha tapa jättää tuotteita puoliksi käyttämättöminä kaappeihin, mutta nämä tuotteet käytän loppuun. Gorgeous Londonin tuotteissa ei ole esimerkiksi sellaisia vahvoja tuoksuja, jotka jatkuvassa käytössä alkavat kyllästyttää ja jopa ällöttää. Päinvastoin, näissä tuotteissa ydinsanana tuntuu olevan ajattomuus, joka näkyy niin muotoilussa kuin käytettävyydessäkin.

Kokeilkaa, niin tiedätte mistä puhun.

-Emma / Wasting Lifestyle 

Tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.