Haastaja kuivashampoolle

Kuivashampoo valtasi hiustuotemarkkinat vuosia sitten ja on siitä lähtien ottanut arkipäivän sankarin roolin monen naisen ja miehen elämässä – eikä vähiten minun. Käytän kuivashampoota noin joka toinen päivä, sillä yritän välttää ns. turhaa hiusten pesua kuivan hiuspohjan varjelemiseksi ja värin haalistumisen välttämiseksi. Ehkä myös laiskuuttani.

Kuivashampoo on kätevä tuote niin hiusten rasvaisuuden vähentämiseen kuin volyymin lisäämiseen, mutta sillä on muutamia ikäviä ominaisuuksia joista ei tuotteiden kehittymisestä huolimatta ole päästy eroon. Kuivashampoo jättää valkoisen tai harmahtavan sävyn hiuksiin varsinkin runsaalla annostelulla, ja tekee hiuksista helposti kiillottomat. Lisäksi suihke kuivattaa päänahkaa.

Keune Blendin uutuus, Refreshing Balm, on uudenlainen tuote hiusten puhdistamiseen ilman shampoopesua. Olin aivan innoissani kun mulle esiteltiin tämä, koska en ole aiemmin törmännyt vastaavaan tuotteeseen. Refreshing balm tuntuu aluksi käsissä mattapintaiselta hiusvahalta, mutta kun sitä hieroo hetken käsissä, se muuttuu puuterimaiseksi. Siinä vaiheessa kun vahamaisuus on hävinnyt ja balmi tuntuu käsissä puuterilta, tuotetta hierotaan hiusten juuriin, ja se imee rasvaisuutta pois ja raikastaa hiuspohjan.

Refreshing Balmissa on miellyttävä, raikkaalla tavalla makea tuoksu, joka ei kuitenkaan ole kovin voimakas. Tarpeeksi vahva se on, jotta sellainen tunkkaisempi pesemättömän hiuksen tuoksu häviää. Hiukset näyttävät luonnollisella tavalla puhtaammilta, mutta eivät ole karkean tuntuiset tai kuivan mattaiset. Tekstuuria tai volyymia balmi ei hiuksiin juuri tuo, mutta hieman ilmavuutta kyllä. Jos siis tarvitset pika-avun hiusten puhdistamiseen ja raikastamiseen, nappaa tämä tuote mukaasi seuraavalla Bombónvisiitillä. Vahva suositus esimerkiksi festarireissuille!

-Emma / Wasting Lifestyle

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.