Heipat sisäänkasvaneille karvoille

Olen alkuperäisistä epäilyksistäni huolimatta koukuttunut brassiin ja käyn sokeroinnissa säännöllisesti. Jollain kerralla sokerointipedillä (tuo tuskin on sen kalusteen virallinen nimi…) makoillessani silmäni osuivat deodorantin näköiseen pulloon. PFB Vanish on ihmeaine, joka nitistää sisäänkasvaneet karvat. Kaivoin samantien pankkikortin esiin ja ostin tuotteen kokeiluun.

 

Sisäänkasvaneet karvat ovat osoittautuneet jonkinmoiseksi riesaksi nyt sokeroinnin myötä. Sääriin niitä ei mulla ole koskaan tullut, mutta kainaloihin niitä tulee herkästi ja bikinirajaan nyt myös. Kipeät punaiset paukamat lienevätkin tuttuja meistä suurimmalle osalle, sukupuolesta ja karvanpoistomenetelmistä riippumatta. PFB:n roll-on nujertaa ne nopeasti: seerumia levitetään haluttuun kohtaan 1-2 kertaa päivässä ja aine “kuivattaa” karvan ulos ihon alta.

Kun ostin roll-onin, suurinpiirtein istuin se kädessä tuijottamassa bikinirajaa että NOH, mihin mä tätä saisin ensimmäisenä levittää?! Tietenkään sitten mitään ei tapahtunut enkä päässyt testaamaan tuotetta viikkoihin. Mutta sitten mulle tuli ihan hullu joulufinni leukaan. Tiedättehän sellaisen jättimäisen, kipeän, kutisevan ja tulehtuneen paukaman joka suurinpiirtein loistaa pimeässä? Jep. No, epätoivoinen kun olin, lätkäisin joulufinniin kunnon kerroksen PFB:tä illalla ja aamulla – ja se riitti! Finni katosi! Voitokkaan ensikokeilun jälkeen olen käyttänyt ainetta näppyihin monta kertaa, ja joka kerta se toimii. Kipeät, ihonalaiset paukamat häviävät nopeasti ja jälkiä jättämättä. Tuntuu, että aine toimii paremmin finneille kuin sen alkuperäisessä tarkoituksessa 😀

No, olen minä sisäänkasvaneille karvoillekin roll-onia päässyt käyttämään ja toimii mainiosti siinäkin tarkoituksessa, eikä ärsytä herkkiäkään ihoalueita. Pitäisi vaan muistaa käyttää seerumia vähän niinkuin ennaltaehkäisevässäkin tarkoituksessa, mutta helposti se unohtuu.

Roll-On maksoi muistaakseni 16 euroa ja tulee kestämään varmaan loppuelämän, koska tätä tarvitsee käyttää ihan minimaalinen määrä. Jos siis kiukuttaa näpyt ja paukamat, nappaa tällainen mukaan seuraavalla Bombónreissulla!

-Emma / Wasting Lifestyle

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.