Hoitoa herkälle iholle

No nyt viimeinkin niitä EkoPharman tuotteita! Sain kasvohoidon yhteydessä testattavaksi EkoPharman puhdistusemulsion, kasvoveden ja naamion. Ihotyyppini perusteella kotiin valikoitui herkän ihon Mustaherukka -tuotesarjan purnukat.

.

.

Olen käyttänyt tuotteita nyt syyskuusta lähtien, joten arvioni ei perustu vain pariin käyttökertaan. Talvella ihoani kiusaa couperosa, voimakas punoitus ja ärtyminen, ja kuivuus on ympärivuotinen riesa. Mustaherukka-sarjan tuotteet ovat ihoani rauhoittaneet, ja selvimmin vaikutus näkyy ihon ärtymisessä: pesun jälkeen iho ei helota kirkkaanpunaisena eikä se ole kivuliaan kuiva. Puhdistusemulsio jättää kasvoille suojaavan “kalvon”, joka sitoo kosteutta itseensä. Meikkien poistoon tämä ei ole paras mahdollinen tuote, joten yleensä poistan meikit ensin misellivedellä ja sitten puhdistan kasvot tällä emulsiolla.

bombon-15

.

Puhdistusemulsion ainesosalista on ilahduttavan luonnonmukainen. Tuoksussa erottuu selvästi mustaherukka, kokonaisuudessaan tuoksu on kuitenkin riittävän mieto eikä ala tympäännyttää tuoksurajoitteista nenääni.

Kasvoveden tuoksu on voimakkaampi eikä siksi jäänyt mulla päivittäiseen käyttöön, mutta itse tuote on miellyttävä ja hellävarainen.

.

.

Kolmikon tähtituote on kuitenkin tämä monikäyttöinen naamio.

.

.

Mustaherukkauutteella ryyditettyä naamiota voi käyttää tavallisena päivä- tai yövoiteena ihon kuivuusasteesta riippuen, varsinaisena naamiona tai esimerkiksi kovilla pakkasilla ihoa suojaamaan. Naamion koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä, ja kosteutusteho on vaikuttava. Olen käyttänyt tätä keskimäärin kerran viikossa yönaamiona ja kovimmilla pakkasilla ohuelti päivävoiteena, eikä couperosaa ole tänä vuonna poskipäissäni toistaiseksi näkynyt. Toivottavasti sama meno jatkuu!

.

.

.

.

Naamion tuoksu on mieto ja tuntuma iholla on tosi miellyttävä. En tiedä kuvittelenko, mutta mielestäni peilistä katsoo tämän naamion käytön jälkeen vähemmän riemunkirjava naama, eli punaisuus on vähentynyt silminnähden. Yritin kyllä painostaa miestä arvioimaan ihoani ennen ja jälkeen naamion käytön, mutta innostus puuhaan oli jokseenkin vähäinen…

Summa summarum: herkkäihoiset, suosittelen kokeilemaan vähintäänkin tuota naamiota. Merkiltä löytyy omat tuotesarjat myös ikääntyvälle iholle, akneiholle ja pintakuivalle sekaiholle. EkoPharma on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki ja tuotteet valmistetaan Lahdessa. Pakkauskoot ovat isoja ja tuotteet riittoisia ja hinnat vaihtelevat 19 eurosta 43 euroon. Tässä jutussa esitellyn naamion hinta on 24,20 €, kasvovesi ja puhdistusemulsio kustantavat 21,20 € kumpainenkin.

-Emma / Wasting Lifestyle

 

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.