Kasvohoidot

KASVOHOIDOT

Jokaisessa kasvohoidossa teemme sinulle ihoanalyysin, jonka perusteella hoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Katsomme sinulle jatko- ja kotihoitosuositukset parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Hoidon päätteeksi voimme halutessasi tasoittaa ja suojata ihosi laadukkaalla Jane Iredalen mineraalimeikkipohjalla.

Ihoanalyysi (kesto 30 min) 25€

Alkupuhdistuksen jälkeen teemme ihostasi analyysin, jonka perusteella keskustelemme ja suosittelemme sinulle sopivat ohjeet, hoidot ja tuotteet ihosi hyvinvoinnin parhaaksi.

Kevyt kasvohoito (kesto 60 min) 65€

Kevyt kasvohoito sopii rentouttavaksi hoidoksi. Hoidossa ei puhdisteta ihoa mekaanisesti, mikä takaa miellyttävän hoitokokemuksen.

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, kasvonaamio ja hoitovoiteet ihosi tarpeiden mukaan.

Ihonpuhdistus (kesto 60 min) 70€

Ihonpuhdistus sopii epäpuhtaalle sekä tukkoiselle iholle.

Alkupuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, kasvonaamio ja hoitovoiteet ihosi tarpeiden mukaan.

Ihotyypin mukainen kasvohoito (kesto 90 min) 81€

Ihotyypin mukainen kasvohoito sopii jokaiselle. Hoidossa keskitytään ihon kokonaisvaltaiseen puhdistamiseen unohtamatta kuitenkaan rentoutumista.

Alkupuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, pitkä ja rentouttava hieronta, tehoseerumi, kasvonaamio ja hoitovoiteet ihosi tarpeiden mukaan.

Nuoren ensimmäinen ihonpuhdistus (kesto 45 min.) 40€

Ikä 10-15 v.

Ihotyypinmukainen alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, naamio, loppuvoide.

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa kirkastava, uudistava, tasoittava ja kuoriva hoitomuoto kasvoille ja vartalolle. Hoito puhdistaa ihoa ja tekee ihosta sileämmän jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat mahdolliset tulokset saat käymällä sarjahoidoissa (kts. sarjahoidot).

(30 min) 35€ Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, timanttihiontakäsittely, naamio ja loppuvoide.

(60 min) 75€ Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, timanttihiontakäsittely, mekaaninen puhdistus tai kasvohieronta, naamio ja loppuvoide.

 

Ultraääni

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus. Hoito myös kuorii ihoa ja samalla aktivoi ihon toimintoja.

Ultraäänipuhdistus ja tehoaineiden imeytys (60 min) 75€

Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, tehoseerumin imeytys, kasvohieronta, naamio, hoitovoide.

AHA, PH – happokuorinta

Tehokas happokuorinta, joka kirkastaa kasvot ja tasoittaa ihon pieniä virheitä. Happo on kehitetty yhdessä lääkärien ja plastiikkakirurgien kanssa vaalentamaan pigmenttimuutoksia, sekä häivyttämään arpia ja juonteita. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Ph-happokuorinta erikoiskasvohoito (75 min) 81€

Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, Aha-happokuorinta, neutralointi, tehoseerumi, hieronta, naamio, hoitovoide.

SARJAHOIDOT

Ensimmäisellä hoitokerralla suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukainen hoitokokonaisuus. Sarjahoidoilla saadaan parempia ja pitkäaikaisempia tuloksia. Suositellaan ongelmaihosta kärsiville, intensiivisenä 4-6 hoitokerran sarjana. Tapauksesta riippuen pidempäänkin. Hoidoissa käydään n. kerran viikossa. Jotta tulokset säilyvät, suosittelemme ylläpitohoidoissa käyntiä kerran kuukaudessa.

Kun käyt vähintään viiden kerran sarjan, saat:

-15% koko hoitojaksosta

-10% kotihoitotuotteista

 

kasvohoito

 

Comments are closed.