Kasvohoidot

KASVOHOIDOT

Jokaisessa kasvohoidossa teemme sinulle ihoanalyysin, jonka perusteella hoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Katsomme sinulle jatko- ja kotihoitosuositukset parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Hoidon päätteeksi voimme halutessasi tasoittaa ja suojata ihosi laadukkaalla Jane Iredalen mineraalimeikkipohjalla.

Ihoanalyysi (kesto 30 min) 25€

Alkupuhdistuksen jälkeen teemme ihostasi analyysin, jonka perusteella keskustelemme ja suosittelemme sinulle sopivat ohjeet, hoidot ja tuotteet ihosi hyvinvoinnin parhaaksi.

Kosteuttava kasvohoito (kesto 60 min) 65€

Kosteuttava kasvohoito sopii rentouttavaksi hoidoksi. Hoidossa ei puhdisteta ihoa mekaanisesti, mikä takaa miellyttävän hoitokokemuksen.

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, kasvonaamio ja hoitovoiteet ihosi tarpeiden mukaan.

 

Ihotyypin mukainen kasvohoito (kesto 90 min) 81€

Ihotyypin mukainen kasvohoito sopii jokaiselle. Hoidossa keskitytään ihon kokonaisvaltaiseen puhdistamiseen unohtamatta kuitenkaan rentoutumista.

Alkupuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, pitkä ja rentouttava hieronta, tehoseerumi, kasvonaamio ja hoitovoiteet ihosi tarpeiden mukaan.

Nuoren ensimmäinen ihonpuhdistus (kesto 45 min.) 40€

Ikä 10-15 v.

Ihotyypinmukainen alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, naamio, loppuvoide.

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa kirkastava, uudistava, tasoittava ja kuoriva hoitomuoto kasvoille ja vartalolle. Hoito puhdistaa ihoa ja tekee ihosta sileämmän jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat mahdolliset tulokset saat käymällä sarjahoidoissa (kts. sarjahoidot).

(30 min) 35€ Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, timanttihiontakäsittely, naamio ja loppuvoide.

(60 min) 75€ Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, timanttihiontakäsittely, mekaaninen puhdistus tai kasvohieronta, naamio ja loppuvoide.

Ensimmäisellä hoitokerralla suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukainen hoitokokonaisuus. Sarjahoidoilla saadaan parempia ja pitkäaikaisempia tuloksia. Suositellaan ongelmaihosta kärsiville, intensiivisenä 4-6 hoitokerran sarjana. Tapauksesta riippuen pidempäänkin. Hoidoissa käydään n. kerran viikossa. Jotta tulokset säilyvät, suosittelemme ylläpitohoidoissa käyntiä kerran kuukaudessa.

 

Ultraääni

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus. Hoito myös kuorii ihoa ja samalla aktivoi ihon toimintoja.

Ultraäänipuhdistus ja tehoaineiden imeytys (60 min) 75€

Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, tehoseerumin imeytys, kasvohieronta, naamio, hoitovoide.

 

Sertifioitu exuviance ihoterapeutti

Exuviance AHA Happohoidot

Exuviance-sarjan on kehittänyt ihotautilääkärit, jotka löysivät ja patentoivat alfa-hydroksihappotekniikan (AHA).

Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat kaikille. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle. Ihoterapeutti aloittaa tekemällä tarkan ihoanalyysin. Sen jälkeen hän suunnittelee ihollesi sopivan hoidon.

Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pitempään, eikä iho kuivu. Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee eri ihmisillä. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pitempi. Voit sopia tästä yhdessä ihoterapeuttisi kanssa. Muutokset näkyvät 1–3 kuukauden kuluttua.

Exuviance Basic (kesto 45min) Hinta 65€

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, naamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance Classic (kesto noin 75min) Hinta 85€

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

puhdistus, AHA-kuorinta, kasvo- ja kaulahieronta, naamio, seerumi, päivä-/yövoide

Exuviance De Luxe (kesto noin 90min) Hinta 110€

Ylellinen ja rentouttava hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Hoitoon sisältyy ylellinen “kultanaamio”, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä korjaa ja suojaa ihoa. Lopuksi muotoillaan kulmat, mikä kohottaa kasvojen ilmettä.

puhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvo-, kaula-, dekoltee- ja olkapäähieronta, kultanaamio, käsihieronta, päivä-/yövoide

Exuviancen räätälöidyt ja tehokkaat kasvohoidot

KUURIHOIDOT

Kuurihoito on kasvohoito, joka suoritetaan säännöllisenä sarjahoitona hoidon vaikutuksen tehostamiseksi. Se sopii asiakkaalle, joka haluaa saada tietyn iho-ongelman hoidetuksi melko nopeasti tai joka haluaa erittäin tehokkaan ja intensiivisesti uudistavan hoidon! Paras tulos saadaan, kun hoito yhdistetään Exuviancen ihonhoitotuotteisiin.

Kuurihoito, joka antaa nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia.
6–10 hoitoa 1–2 viikon välein tuottaa näkyviä tuloksia. Kuurihoidot sopivat kaikille ihotyypeille.

Comments are closed.