Kasvohoidot

KASVOHOIDOT

Jokaisessa kasvohoidossa teemme sinulle alkupuhdistuksen sekä ihoanalyysin, jonka perusteella hoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Exuviance Basic sopii hyvin ensimmäiseksi kasvohoidoksi tai sarjahoitojen tueksi.

Mekaaninen ihonpuhdistus, timanttihionta tai ultraääni-puhdistus ovat mahdollisia Exuviance Classic- ja De Luxe-hoidoissa.

Silmänympärysten hoitaminen on oma hoitonsa erikseen, mutta on kannattava lisähoito, sillä silmänympärysten iho on kaikista ohuinta ihoa ja esimerkiksi ikääntyminen näkyy niissä parhaiten.

Katsomme sinulle jatko- ja kotihoitosuositukset parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Hoidon päätteeksi voimme halutessasi tasoittaa ja suojata ihosi laadukkaalla Jane Iredalen mineraalimeikkipohjalla.

Ihoanalyysi (30 min) 25€

Alkupuhdistuksen jälkeen teemme ihostasi analyysin, jonka perusteella keskustelemme ja suosittelemme sinulle sopivat ohjeet, hoidot ja tuotteet ihosi hyvinvoinnin parhaaksi ja laitamme iholle sopivat loppuvoiteet.

Silmänympäryshoito (30 min) 35€

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, AHA-happokuorinta, naamio, silmänympärysvoide.

Sertifioitu exuviance ihoterapeutti

Exuviance AHA-happohoidot

Exuviance-sarjan ovat kehittäneet ihotautilääkärit, jotka löysivät ja patentoivat alfa-hydroksihappotekniikan (AHA).

Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat kaikille. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle. Ihoterapeutti aloittaa tekemällä tarkan ihoanalyysin. Sen jälkeen hän suunnittelee ihollesi sopivan hoidon.

Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pitempään, eikä iho kuivu. Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee eri ihmisillä. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pitempi. Voit sopia tästä yhdessä ihoterapeuttisi kanssa. Muutokset näkyvät 1–3 kuukauden kuluttua.

Exuviance Basic (45 min) 65€

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: alkupuhdistus, ihoanalyysi, AHA-happokuorinta, naamio, seerumi, päivä-/yövoide.

Exuviance Classic (60 min) 85€

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: alkupuhdistus, ihoanalyysi, AHA-kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus/timanttihionta/ultraääni-puhdistus/kasvohieronta, naamio, seerumi, päivä-/yövoide

Exuviance De Luxe (90 min) 115€

Ylellinen ja rentouttava hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Hoitoon sisältyy ylellinen “kultanaamio”, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä korjaa ja suojaa ihoa. Lopuksi muotoillaan kulmat, mikä kohottaa kasvojen ilmettä.

Sisältö: alkupuhdistus, ihoanalyysi, silmänympäryshoito, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus/timanttihionta/ultraääni-puhdistus/kasvohieronta, kaula-, dekoltee- ja olkapäähieronta, kultanaamio, seerumi, päivä-/yövoide, silmänympärysvoide, kulmien muotoilu.

Exuviancen räätälöidyt ja tehokkaat kasvohoidot

KUURIHOIDOT

Kuurihoito on kasvohoito, joka suoritetaan säännöllisenä sarjahoitona hoidon vaikutuksen tehostamiseksi. Se sopii asiakkaalle, joka haluaa saada tietyn iho-ongelman hoidetuksi melko nopeasti tai joka haluaa erittäin tehokkaan ja intensiivisesti uudistavan hoidon! Paras tulos saadaan, kun hoito yhdistetään Exuviancen ihonhoitotuotteisiin.

Kuurihoito, joka antaa nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia.
6–10 hoitoa 1–2 viikon välein tuottaa näkyviä tuloksia. Kuurihoidot sopivat kaikille ihotyypeille.

Comments are closed.