MICROBLADING

MICROBLADING -kulmat

Microblading-kulmat, mitkä ne ovat?

Microblading on puolipysyvä kulmien tatuointi, joka tehdään ihon pintakerrokseen. Microblading on hyvin luonnollinen kulmien kestopigmentointi.

Miten microblading tehdään?

Microblading tehdään terällä, joka koostuu useista pienistä neuloista. Terää rikkoo ihon pintakerroksen, jolloin pigmentointi väri jää ihoon.

Kauanko microblading-kulmat kestävät?

Microbladingin kesto riippuu monista eri asioista, esimerkiksi toimenpiteen jälkeisestä kotihoidosta, asiakkaan ihotyypistä sekä hormonitoiminnasta. Keskimäärin microblading kulmat pysyvät kauniina 6-12 kk. Kun kulmat ajan saatossa haalistuvat ne voi käydä vahvistamassa. Vahvistuksessa kulmiin piirrettyjä karvoja vahvistetaan ja mahdollisesti haalistunut muoto korjataan.           

Sattuuko microblading?

Ihmisten kipukynnys on hyvin erilainen. Toiset saattavat kokea mirobladingin kivuliaaksi ja toiset saattavat jopa nukahtaa toimenpiteen aikana. Yleensä kipu on pienempi mitä voi olettaa. Microbladingissä rikotaan ihon pintaa, joka tuntuu monista hieman epämiellyttävältä.

Mitä microblading maksaa?

Normaalihintaisena microblading maksaa 295€ sisältäen mahdollisen kuukauden sisällä tehtävän vahvistuskerran.

Myöhemmin tehtävä haalentuneiden microblading kulmien vahvistus maksaa 115€. Tämä vahvistus tehdään yleensä noin 9-12 kk kuluttua aiemmasta microbladingista.

Ajan pääset varaamaan tästä.

Tiedänkö varmaksi, että kulmista tulee symmetriset  ja oikean väriset?

Kulmat mitataan mittatyökalulla. Kulmista mitataan 6 eri pistettä, joiden avulla ne muotoillaan ensin kulmakynällä. Piirretty malli hyväksytetään aina asiakkaalla ennen toimenpiteen aloittamista. Pigmentointiväri valitaan kulmakarvojen luonnollisen värin, hiusten värin sekä ihon pohjasävyn mukaan.

Mitä browshading tarkoittaa ja kenelle se sopii?

Brows shading tarkoittaa kulmien värittämistä pigmentointivärillä, yksittäisten piirrettyjen karvojen lisäksi. Tämä sopii niille, jotka haluavat enemmän meikatun näköistä ja näyttävämpää lopputulosta. Se sopii myös niille, jotka haluavat peittää tai muokata vanhaa pigmentointia tai tatuointia. Shadingillä voidaan myös korjata kulmien virheitä.

Kenelle microblading ei sovi?

Microbladingia ei voida tehdä, jos sinulla on jotain seuraavista:

  • Verta ohentavat lääkkeet
  • 2 viikkoa ennen toimenpidettä kulmien alueelle tehdyt pistos- ja täyteainehoidot
  • Raskaus ja imettäminen; kulma värit ovat turvallisia käyttää myös raskaana oleville, syy siihen miksi raskaana oleville tai imettäville äideille ei hoitoa tehdä johtuu hormonitasapainosta. Raskaus ja imetysaikana äidin elimistössä on hurja määrä hormoneja, jotka vaikuttavat siihen, että pigmentit poistuvat ihosta nopeammin, jolloin microbladingin laitossa ei ole järkeä. Pigmentoinnin aikana käytettävä puudute aine sisältää lidokaiinia, joka ei sovi raskaana oleville tai imettäville.
  • Alaikäisyys, teemme microbladingia vain 18 vuotta täyttäneille
  • Taipumus arpi keloideihin, arpi-keloidi on arven liikakasvua, joka näkyy kohonneena tai levinneenä arpena.
  • Vakavat sairaudet, kuten verenohennustauti, erilaiset syövät, vakava anemia, HIV tai hepatiitit.
  • Emme myöskään tee microbladingia, jos asiakkaalla on alkuvaiheessa oleva alopecia.

 

Lisää infoa microbladingin tekoprosessista voit käydä lukemassa meidän blogista!

Comments are closed.