Kesävarpaat ohoi!

Jokainen Wasting Lifestyle -blogiani lukeva tietää, että huolehdin käsieni kunnosta suurella pieteetillä. Rasvaan, kuorin, öljyän, rasvaan, lakkaan ja rasvaan vähän lisää. Siksi onkin varsin ristiriitaista, että jaloistani en ole huolehtinut ollenkaan. Siellä ne sukkien suojassa piileskelevät kesät talvet aivan laiminlyötyinä ja lienee siis sanomattakin selvää, etten ole sandaalien suurkuluttaja. Ihoni on kroonisesti kuiva ja jalkojen iho on erityisen ongelmallinen – kovettumia ja paksuuntunutta ihoa on siellä täällä ja talvisin kantapäihin tulee halkeamia. Ihanaa. Ei se tietysti mikään ihme ole, kun ottaa huomioon että jalkojen hoitoon on sisältynyt lähinnä summittainen rasvaus suihkun jälkeen ja huonon omantunnon siivittämä kuorinta joskus ja jouluna.

En ole koskaan ollut jalkahoidossa, koska en ole kehdannut mennä (näin kirjoitettuna tuo tuntuu ihan älyttömältä, koska mun jalat on kuitenkin terveet ja varmaan keskimäärin melko tavalliset). Outi kuitenkin tarjosi mulle mahdollisuutta käydä Iidan osaavissa käsissä jalkahoidossa, ja siihen tilaisuuteen tartuin enemmän kuin mielelläni. Nätit kesävarpaat ensimmäistä kertaa ikinä? Kyllä kiitos. Suuntasin siis kohti Pedikit-jalkahoitoa ja geelilakkausta.

.

.

Pedikit-jalkahoidossa jalkoja haudutetaan “sukissa”, joissa on sisällä ihoa pehmentävää ainetta (ainesosat yo. kuvassa). Hauduttelun jälkeen jaloista raspataan ja porataan kovettumat ja paksuuntunut, kuollut iho pois. Kuulostaa hyytävältä, mutta ei tuntunut miltään, huoletta makoilin peiton alla ja nautiskelin. Iida antoi samalla neuvoja jalkojen kotihoitoon, jossa todellakin aion nyt terästäytyä.

.

.

.

.

Kynnet siistitään, leikataan ja ylikasvaneet kynsinauhat poistetaan. Jalkahoitoon kuuluu myös hieronta (joka mun puolesta olisi saanut kestää vaikka kaksi tuntia).

.

.

Shellac-geelilakkauksessa varpaankynnet saavat ylleen kiiltävän geelilakan, joka kovetetaan UV-uunissa. Shellac-lakkaus kestää sormissakin keskimäärin 3-4 viikkoa – varpaissa usein kauemminkin, sillä varpaankynnet kasvavat monilla sormien kynsiä hitaammin ja ovat vähemmällä kulutuksella. Geelilakka on mulle hyvä ratkaisu, koska varpaankynsien lakkaus on tympeää puuhaa josta en erityisemmin nauti, mutta simppelikin lakkaus antaa jaloille naisellisemman ja huolitellumman ilmeen.

Mutta nyt se hetki jota kammosin kun aloin kirjoittaa tätä juttua: ennen ja jälkeen -kuvat. Valitettavasti suurinta muutosta en saa kuviin tallennettua, sillä se liittyy ihon pehmeyteen. Ennen hoitoa jalat olivat karheat ja erityisesti kantapäät lähinnä yököttävät, isovarpaissa oli ihon paksuuntumaa mikä sai jalat näyttämään kroonisesti likaisilta ja iho oli kauttaaltaan kirjava ja kuiva. Hoidon jälkeen iho on aivan käsittämättömän pehmeä ja sileä, oikeasti hätkähdin kun koskin kantapäihini hoidon jälkeen! Mun kantapäät ei ole olleet näin pehmeät sitten vauvaiän 😀

Ennen jalkahoitoa

Ennen jalkahoitoa

Jalkahoidon jälkeen

Jalkahoidon jälkeen

ennen jalkahoitoa

ennen jalkahoitoa

jalkahoidon jälkeen

jalkahoidon jälkeen

Kantapäiden muutos on ihan huikea ja ylipäänsä iho on paljon elinvoimaisemman ja terveemmän näköinen. Tätä tilaa aion ylläpitää ja marssinkin hoidosta suoraan kauppaan jalkaraspin ostoon. Saa nähdä kuinka kauan geelilakkaus kynsissä kestää, toivottavasti kauan!

Iida on tuore lisäys Bombónin henkilökuntaan, hän on valmistumassa kosmetologiksi ja toistaiseksi tekee hoitoja -30% alennuksella. Kannattaa tarttua tarjoukseen nyt kun se vielä on voimassa. Iida on töissä lauantaisin ja hänelle voi varata aikoja milloin tahansa soittamalla Bombóniin tai nettiajanvarauksen kautta (linkki etusivulla). Pedikit-jalkahoidon hinta on kesäkuun ajan 39 euroa (norm. 59e), varpaankynsien geelauksen 62 euroa ja pakettihinta molemmille on kesä- ja heinäkuun ajan 69 euroa (normaali pakettihinta 85 euroa). Tuo on jo todella kohtuullinen pakettihinta joten nyt ne varpaat esittelykuntoon! 🙂

Kiitokset Iidalle hyvästä hoidosta ja kotihoitovinkeistä, tästä on hyvä laiskankin jatkaa 🙂

-Emma / Wasting Lifestyle

P.s. Oletteko huomanneet Bombónin Facebook-sivulla käynnissä olevan arvonnan? Tarjolla on Guessin nahkarannekkeella varustettu kello. Tykkää Bombónin Fb-sivusta, jaa kuva omalla aikajanallasi ja olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 15.6. Onnea matkaan 🙂

.

.

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.