Keune Absolute Volume Mousse

Keune uudisti Care-linjansa hiljattain ja pääsin tyyppaamaan Care-sarjan Absolute Volume Moussen. Vaahto on tarkoitettu kuiville, hennoille ja normaaleille hiuksille, ja normaalilla tarkoitan tässä sellaista suomalaista perushintelää hiuslaatua.

Nimikin jo kertoo, että runsautta ja tuuheuttahan tässä haetaan, mutta koska kyseessä on Care-sarjan tuote, tavoitteena on myös parantaa hiusten kuntoa. Vaahto suojaa hiuksia lämmöltä (hiustenkuivaajat, kihartimet ynnä muut käristimet), joten erillistä lämpösuojaa ei tarvita. Moussen aktiivisiin ainesosiin kuuluu vehnäproteiini ja B5-provitamiini. Molemmat tuovat hiuksiin rouheutta ja rakennetta sekä runsauden tuntua, ja lisäksi B5-provitamiinin luvataan säätelevän hiusten kosteustasapainoa.

Parhaimmillaan Mousse on pyyhekuiviin hiuksiin käytettynä. Käytän tätä aina suihkun jälkeen, ihan ronskisti levitän vaahtoa niin tyveen kuin pituuksiinkin ja kuivaan sitten hiustenkuivaajalla. Koska enemmän on enemmän, buustaan tyveä monesti vielä suolasuihkeellakin, mikä ei kyllä ehkä ole kovin järkevää koska mulla on jo lähtökohtaisesti tosi kuiva päänahka ja suolasuihke kuivattaa sitä varmasti lisää. Absolute Volume Mousse on ollut kyllä hiuspohjalle huomattavasti hellävaraisempi kuin mikään muu tyvikohottaja mitä olen kotikemistin ominaisuudessa käyttänyt.

Koska vaahtoa voi levittää myös hiusten pituuksiin, saan yhdellä tuotteella vahvemman ja paksumman tuntuiset hiukset. Patalaiskalle hiustenlaittajalle se on erittäin arvokas asia. Vaahto ei kerry kovaksi koppuraksi hiuksiin, vaan päinvastoin hiukset tuntuvat siltä kuin niissä ei olisi mitään, mutta silti ne ovat jämäkämmät, helposti muotoiltavissa (jos viitsisin joskus muotoilla) ja ilmavammat. Toki annostelussa on syytä käyttää malttia. Mun olkapäille ulottuviin hiuksiin riittää helposti sellainen luumun kokoinen pallero. Tuotteen kirpsakan makea, karkkimainen tuoksu on ehdottomasti plussaa!

Absolute Volume -tuotesarjaan kuuluu tämän moussen lisäksi shampoo, hoitoaine ja lämpösuojasuihke.

-Emma / Wasting Lifestyle

(Tuote saatu.)

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.