Keune Care Tinta Color

Nyt kannattaa hiuksia värjäävien henkilöiden olla kuulolla, sillä esittelyssä on erittäin vakuuttavat värikäsitellyille hiuksille suunnitellut shampoo ja hoitoaine! Keunen uudistuneen Care-sarjan Tinta Color -tuotteet paitsi suojaavat väriä kulumiselta, myös hoitavat tosi tehokkaasti kuivia, rasittuneita ja käsiteltyjä hiuksia.

En voi juurikaan ylpeillä hiusteni hyvällä kunnolla, sillä olen tekstuuri- ja volyymituotteiden suurkuluttaja, kuivaan hiukseni aina föönillä ja värjään hiuksia jatkuvalla syötöllä. En kuitenkaan ole ollut kovin innostunut hoitavista shampoista ja hoitoaineista, koska ne tekevät ohuehkoista hiuksistani helposti latteat ja päätä myöten valuvat.

Keunen Tinta Color -tuotteet ovat kuitenkin sopineet mulle yllättävän hyvin! Ne ovat tehneet hiuksille hyvää, mutta eivät tee hiuksista ohuita ja liukkaita, vaan mukavan ilmavat ja helposti käsiteltävät. Tuotteissa on silkkiproteiinia, kolminkertainen värisuoja ja UV-suoja, eli ne ovat täydelliset etenkin kesään – aurinkohan tunnetusti tekee karua jälkeä ainakin punaiselle hiusvärille 🙂

Shampoo ja hoitoaine oli mulla mukana taannoisella ulkomaanreissullani, ja tuotepari sai hyvää palautetta myös matkaseurueelta, niin miehiltä kuin naisiltakin. Tuoksukin on raikas ja neutraali, joten miellyttänee miestenkin nenää. Pidemmän aikavälin tuloksia vielä odottelen, koska en ole käyttänyt Tinta Coloria kovin kauaa, mutta ensimmäiset viikot lupaavat hyvää. Hiusten kuivuus on jo vähentynyt, ne ovat helposti käsiteltävät ja “joustavat” ja kuparinen hiusväri on hienosti ennallaan auringon kurituksesta huolimatta.

Kuparisesta hiusväristä puheenollen, loppuun pieni bonusvinkki! Ylläpidän hiusväriäni sävyttävillä hoitoaineilla tai suoraväreillä, ja sitä oikeaa kuparin sävyä on ollut vaikea löytää. Suurin osa kuparisävyistä on ollut liian punaisia ja kylmäsävyisiä. Nyt olen kuitenkin EHKÄ löytänyt sen oikean, nimittäin Keunen Sunset Copperin!

Sunset Copper antaa aimo annoksen väriä, ja sävy on tosi hyvä, juuri siinä oranssin ja punaisen välimaastossa. Olen sekoittanut Sunset Copperia hoitoaineeseen ja saanut sillä tavalla pastellisemman ja miedomman sävyn, joka lähinnä kirkastaa olemassaolevaa väriä ja myös levittyy tasaisesti hiuksiin. Punapäät, pistäkää nimi ylös!

-Emma / Wasting Lifestyle

(Shampoo ja hoitoaine saatu, suoraväri ostettu itse.)

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.