Kuka ansaitsisi muuttumisleikin?

Maaliskuu on vähän sellainen tylsä ja pitkä kuukausi talven ja kevään välissä, eikä silloin yleensä tapahdu oikein mitään kiinnostavaa, mutta nyt on toisin: maaliskuussa nimittäin Bombón tekee hyvää!

Bombónin porukka järjestää hyväntekeväisyyskampanjan, jossa tarjolla on muuttumisleikki. Kokonaisuuteen kuuluu hiusten leikkaus ja värjäys, meikkaus sekä valokuvaus. Koska kyse on hyväntekeväisyyskamppiksesta, palkintoa ei havitella itselle, vaan jollekulle läheiselle. 

Jokainen tietää, että kun elämä koettelee isolla kädellä ja tarjoaa limonadin sijaan sitruunoita, itsestä huolehtiminen jää herkästi prioriteettilistan pohjalle. Jos jokainen päivä on lähinnä selviytymistä esimerkiksi terveys-, raha- tai ihmissuhdehuolien vuoksi, ei kampaajalla käynti ole ehkä mahdollista edes ajatuksen tasolla. Tai vaikka elämäntilanne ei katastrofaalinen olisikaan, riittää usein jo pelkät ruuhkavuodet tai muu stressi syyksi sille, ettei itsensä huoltamiseen tai ylimääräiseen piristykseen ole aikaa tai motivaatiotakaan. Tunnistatko näistä skenaarioista jonkun läheisesi? Jos tunnistat ja haluat ilahduttaa läheistäsi tällä muuttumisleikillä, kerro meille läheisesi tarina ja se, miksi juuri hän olisi ansainnut hemmottelua ja erityishuomiota. Bombónin väki valitsee kuka saa muuttumisleikin veloituksetta ja tämän henkilön suosittelija saa itselleen Keunen tuotepaketin kiitokseksi. 

Kerro tarina 8.3. mennessä, niin sinä ja läheisesi olette mukana kisassa. Tarinan voit kertoa Facebookissa muuttumisleikkikuvan kommenteissa, tämän postauksen kommenttiosiossa tai sähköpostitse osoitteeseen bombon@bombon.fi . Jos osallistut sähköpostitse, laita otsikoksi Muuttumisleikki. Jos osallistut tämän postauksen kommenteissa, muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin saamme sinuun tarvittaessa yhteyden. Voit kertoa tarinan anonyymisti, eli läheisesi nimeä ei tarvitse tässä osallistumisvaiheessa vielä kertoa. Voittajaan otamme yhteyttä henkilökohtaisesti. Muuttumisleikki toteutetaan maaliskuussa Bombónin tiloissa Vantaan Tikkurilassa, joten varmistathan, että läheiselläsi on mahdollisuus saapua Tikkurilaan 🙂

Aurinkoista viikonjatkoa kaikille!

-Emma / Wasting Lifestyle

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kuka ansaitsisi muuttumisleikin?

  1. Tipi says:

    Tiedän heti erään henkilön! Olen tavannut hänet henkilökohtaisesti vain kerran, mutta blogin kautta olen seurannut hänen hyvin vaiherikasta elämäänsä vuosikausia. Elämä on ollut välillä hyvinkin kovaa (yksityiskohtiin en mene) ja koettelemuksia on ollut yhden ihmisen olkapäille enemmän kuin tarpeeksi, mutta niistä on selvitty. Vaikka elämä on ollut kovaa, kyseinen henkilö on säilyttänyt kuin ihmeen kaupalla luoton ihmisiin ja se auttavaisuus – en ole nähnyt mitään vastaavaa. Apua tarvitsevia autetaan aina, niillä resursseilla mitä on olemassa – vaivaa säästämättä. Välillä tämä hyväntahtoisuus kolahtaa omaan nilkkaan, kaikki ihmiset eivät osaa arvostaa ja käyttävät surutta hyväksi.
    Hänen elämästään voisi kirjoittaa kirjan (sitä joku on ehdottanutkin) – niin paljon on tapahtunut. Todellinen selviytymistarina! Minusta hän ansaitsee jotain kivaa itselleen, vaikka sitten tämän muuttumisleikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.