Ongelmapäänahan pelastus

Kasvohoitopostauksen yhteydessä sanoin, että seuraavassa postauksessa esittelen EkoPharman ihonhoitotuotteita, mutta nyt on pakko kiilata yhden tuotteen voimin jonon ohi.

Kuulun siihen harmillisen suureen ihmisjoukkoon, joita on siunattu atooppisella ja kaikin puolin yliherkällä iholla. Teini-iässä atooppinen iho riehui hurjana ja rauhoittui kun ikää tuli lisää, vain palatakseen takaisin nyt aikuisiällä. Jostain syystä sain olla ihottumalta rauhassa vuosia, mutta parin viime vuoden aikana ihottumaläiskät ovat palanneet ja nyt vaiva kiusaa mua ympäri vuoden, kun aikaisemmin sain olla rauhassa keväällä ja kesällä. Tänä vuonna iho-ongelmat ulottuivat päänahkaankin. Päänahka oli kuiva, hilseilevä, kutiseva ja pientä ihottumaakin sinne tuli, ja sen mukana rupea (tosi viehättävää, tiedetään). Bombónin Outi ehdotti että testaisin Keunen Care Line -sarjan Anti-Dandruff -shampoota eli suomeksi sanottuna hilseshampoota.

.

.

Atooppinen ihottuma on siitä masentava tapaus, että sen taltuttamiseen tarvitaan usein tarvitaan lääkäriltä haetut tökötit. Olin jo valmistautunut ajatukseen lääkärillä käynnistä, mutta mielelläni lykkäsin sitä kokeillakseni Keunen tehoa, ja kyllä kannatti. Kutina katosi viikossa, ihottuma ja kuivat läiskät kahdessa viikossa. Toistan: ongelmat poissa kahden viikon käytön jälkeen, enkä edes pese hiuksia joka päivä!

Anti-Dandruff on lykätty kummalliseen pyöreään ja litteään pakkaukseen, josta tulee lähinnä mieleen satelliittilautanen ja erikoisuudentavoittelu. Älkää antako susiruman ulkokuoren hämätä, sillä sisus on täyttä kultaa. Vihreä shampoo vaahtoaa kepeästi pienelläkin määrällä ja tuoksu on ihanan kevyt ja raikas. Hiuksista tulee siloiset ja todella puhtaat, tietenkin.

.

.

.

.

En edes muistanut, että on mahdollista mennä suihkun jälkeen nukkumaan ilman, että joutuu parin minuutin välein raapimaan päätään vimmatusti. Ihana satelliittilautaseni, meistä tuli heti sydänystävät. En tiedä mitkä vaikuttavat aineet ovat, en ole arvioinut inciä enkä tehnyt mitään muutakaan tutkivaa journalismia. Olen vain pessyt hiuksiani ja ollut iloinen. Näemmä se on joskus aivan riittävästi.

-Emma / Wasting Lifestyle

Tuote saatu testiin Bombónista.

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.