Hiustenpidennys


HIUSTENPIDENNYS


Teemme pidennyksiä ja tuuhennoksia sinetti, teippi sekä ommeltekniikalla.


Hiustenpidennys

Simply Natural
Simply Natural -hiustenpidennykset on suunniteltu skandinaaviselle naiselle. Simply Naturalin pidennykset, tuuhennukset ja raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Useat eturivin artistit sekä omasta ulkonäöstään välittävät kampaamoasiakkaat suosivat Simply Natural -hiuksia.

Haluamme tarjota laadukkaan ja luonnollisen muodonmuutoksen myös sinulle.

.


konenauha


KONENAUHA

.

Tämä on kaikkein vanhin pidennysmenetelmä. Asiakkaan omista hiuksista punotaan päänmuotoa mukaileva lisäysletti (ranskalainen), joka alkaa sivulta ja päättyy takaraivolle. Lettejä tehdään yleensä 2-5 kokopääpidennyksissä.

Asiakkaan oman hiuksen kasvaessa letti valuu alaspäin. Tällä tekniikalla saadaan nopeasti näyttävä pidennys. Tekniikka on täysin liimaton ja pidennys poistetaan katkaisemalla ompelulangat.

Ompelupidennyksen huoltoväli on noin 1,5-3kk riippuen asiakkaan omien hiusten kasvuvauhdista.

Ompelupidennys ei sovellu kovin lyhyeen tai ohueen hiukseen, sillä kiinnityskohta jää helposti

näkyviin.


sinetti


SINETTI

.

Simply Natural® -sinetti on hiusosio, jonka tyveen on liimattu pieni liimasinetti. Sinetti sulatetaan kolvilla omien hiusten tyveen.

Sinetti on erittäin huomaamaton hiustenpidennysten kiinnitystapa. Sinettitekniikka sopii myös korvaavien hiusten laittoon, sillä sinetin voi osittaa jolloin se on kaikkein huomaamattomin kiinnitys ohuessa hiuksessa.


dualweft


DUAL WEFT- TEIPPIPIDENNYS

Uusi innovatiivinen teippipidennys. Dual Weftin tyviosaan on lisätty toinen kapeampi nauha, joka naamioi varsinaisen teippinauhan. Lopputulos on todella huomaamaton myös ohuissa hiuksissa.

Yhdessä pakkauksessa on 24 kpl käyttövalmiita 4 cm Dual Weft -teippipaloja. Teippipidennyksen huoltoväli on noin 1,5-2 kk. Teippiosiot voidaan uudelleen käyttää vaihtamalla silikonipohjaan uusi teippi.


SERTIFIOITUA LAATUA

On tärkeää, että tarjoamamme hiustenpidennysmateriaali kestää niin laadullista kuin eettistäkin tarkastelua.

KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

Kestävän kehityksen perusehtona on biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemien toimivuuden säilyttäminen sekä ihmisen taloudellisen ja aineellisen toiminnan sopeuttaminen pitkällä aikavälillä luonnon kestokykyyn.

Simply Natural® -tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin GSP-todistus (generalized scheme of preferences). Tämän todistuksen voi saada ainoastaan yritys, joka voi osoittaa tuotteidensa parantavan taloudellista kasvua kehitysmaissa. GSP-ohjelman tarkoituksena on erityisesti vähentää köyhyyttä, edistää kestävää kehitystä ja hyvää hallintoa sekä torjua kehitysmaiden korruptiota. Menestyksekäs ohjelma on saavuttanut hyviä tuloksia ja sitä on jatkettu useaan otteeseen.

LAATUSERTIFIKAATTI

Laadun tuottaminen on pitkällä tähtäimellä kannattavampaa kuin huonon laadun tuottaminen. Laadukkaat prosessit ovat tehokkaampia: pienempi hävikki, vähemmän korjauksia, pienempi työntekijöiden vaihtuvuus parantuneen työtyytyväisyyden ansiosta – ja vähemmän aikaa tarvitaan käsittelemään asiakasvalituksia. Siten hyvä laadunhallinta parantaa kannattavuutta.

sertifikaatti2sertifikaatti1

Comments are closed.