Paras suolasuihke

Yksiselitteinen superlatiivi tuotearviopostauksen otsikossa on sikäli uhkarohkeaa, että tuotteita tulee markkinoille jatkuvasti lisää ja yksi ihminen ehtii kokeilla niistä vain häviävän pientä murto-osaa. Fudgen Salt Sprayn parhauden suhteen olen kuitenkin varsin vakuuttunut. Suolasuihke kuuluu mun vakiotuotteisiin, joten olen kokeillut ainakin viittä erilaista ja kirjoittanutkin useammasta.

fudge_salt_spray-3

.

Fudgen suolasuihkeen hyvyyttä ylisti pari tuntemaani kampaajaa, ja sain oman kappaleeni kauneusbloggaajien isosta miitistä viime keväänä. Kesti hetken että otin suihkeen käyttöön, koska nyrpistelin nenääni tuotteen kookostuoksulle. Epämieluisa tuoksu oli kuitenkin pientä tuotteen tehon rinnalla.

Käytän suolasuihketta märkiin hiuksiin. Suihkutan sitä hiusten juuriin ja föönaan hiukset kuiviksi. Fudgen Salt Spray tekee hiuksiin enemmän nostetta kuin muut suolasuihkeet ja tulos PYSYY. Pesen hiukset yleensä iltaisin ja Fudgen avulla hiukset ovat aamullakin vielä ilmavat ja kuohkeat. Pito on ihan mieletön, ja Salt Sprayta voi lisäillä myös kuiviin hiuksiin, jos haluaa freesata kampaustaan kesken päivän.

.

.

.

.

Ensimmäisillä kokeilukerroilla mulla meni överiksi ja annostelin suolasuihketta ihan liikaa. Hiuksista tuli lähmäiset ja raskaat. Oli oikeasti vaikea uskoa kuinka pieni määrä riittää, mutta kantapään kautta opin hallitsemaan liipasinsormeani. Pienen määrän riittävyydestä kertoo sekin, että aloitin suihkeen käytön alkukesästä, ja pullosta on nyt kulunut alle puolet – erinomaisen riittoisaa tavaraa siis. Suihke on hienojakoista sumua ja se on helppo kohdistaa joko juuriin tai koko pituuksiin, mikäli surffitukkaa mielii.

Salt Sprayssa on aivan uskomattoman nerokas suutin. Suihkun jälkeen vartalorasvasta liukkailla käsillä on usein ihan törkeän vaikeaa saada tiukkoja suihkepulloja toimimaan, yhdellä kädellä varsinkaan, mutta Salt Sprayssa on tuollainen vinkeä liipasin. Ihan kevyt painallus riittää ja suihkeen voimakkuutta ja pituutta saa hieman säädettyä, riippuen siitä kuinka lujaa painaa. Liipasimen alla on vielä kätevä lukitusmekanismi, joten pullon voi huoletta nakata laukkuun ja reissuun mukaan. Lisää tämmösiä! Tavalliset spraymekanismit on so last season.

.

.

.

.

Fudgen Salt Spray on julistettu nyt parhaaksi, koska se antaa enemmän ja pitkäkestoisempaa volyymia ja nostetta kuin muut kokeilemani suihkeet, se on riittoisampaa kuin muut, se ei kuivata kohtuuttomasti JA pullokin on nerokas. Makea kookostuoksu on ainoa miinus, mutta ei pieni kolo komiassa mitään haittaa…ja veikkaanpa, että tuoksulla on aika monta faniakin.

Joko olette kokeilleet?

-Emma / Wasting Lifestyle

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Paras suolasuihke

  1. Oon taysin samaa mielta! Tuoksusta huolimatta parasta ikina! : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.