Parhausponnari

Invisibobblet vyöryivät ihmisten tietoisuuteen jo tovi sitten, mutta yhä edelleen törmään ihmisiin, jotka eivät vielä ole näistä parhausponnareista kuulleet. Joskus pääsee unohtumaan, että kaikki eivät lue blogeja yhtä massiivisessa mittakaavassa kuin minä 🙂

.

.

Invisibobbleponnarit on valmistettu pehmeästä muovista, joka ei katko tai kuluta hiusta. Pompulat venyvät reilusti mutta palautuvat runsaallakin käytöllä alkuperäiseen kokoonsa. Joustavuuden ja palautuvuuden vuoksi Invisibobblea ei tarvitse köyttää hiuksiin kovinkaan tiukasti ja hiukset pysyvät silti tukevasti ponnarilla tai nutturalla. Pompulassa ei ole liitoskohtia tai karkeita saumoja johon hiukset takertuisivat ja lisäksi materiaali hylkii vettä, joten Invisibobble on hyvä valinta myös uimareissuille tai rannalle. Jokainen varmaan tietää kuinka ihanaa on irrottaa tavallista litimärkää ponnaria märistä hiuksista…

.

.

 

Pidän hiuksia lähes aina suttunutturalla, joka tavallisella ponnarilla tehtynä vaati runsaasti asettelua ja pinniarmeijaa näyttääkseen huolettomalta mutta siistiltä. Invisibobblella sen sijaan oikeanlainen suttunuttura syntyy itsestään enkä tarvitse pinnejä pysyvyyden varmistamiseksi. Pienellä asettelulla yhdellä Invisibobblella saa tehtyä myös siistin ja skarpin “balettinutturan”, joka näyttää samalta kuin nutturavalkilla tehty kampaus.

Ihana värivalikoima on tietysti vain plussaa. Olkoonkin että suttunutturan alta pompulan väri ei näy, iloiset ponnarit on silti mukavaa katseltavaa ja jotenkin olen onnistunut haalimaan ponnareita itselleni vaatimattomasti seitsemässä eri värissä. Värejä julkaistaan jatkuvasti uusia, joulunakin tuli ulos esimerkiksi vaaleita ponnareita, joissa oli glitteriä sisällä. GLITTERIÄ, kuulitteko!

.

.

Markkinoilla on runsaasti puhelinlankaponnareiden kopioita. Minäkin ostin ensin ns. halpisversioita, koska ajattelin että ei niissä nyt voi mitään merkittävää eroa olla. Kuvasta näkyy, että olin väärässä. Vasemmalla oleva Invisibobble on eniten käytetty ponnarini ja se on säilyttänyt muotonsa ja kokonsa täydellisesti. Oikealla oleva kopioversio oli alunperinkin suurempi, mutta lisäksi se on levinnyt valtavasti ja samalla tietysti löystynyt ja menettänyt elastisuuttaan. Muovi on myöskin paksumpaa ja kovempaa, ja ponnarin yläosassa näkyy iso saumakohta, joka repi hiuksia ärsyttävästi.

.

.

Ostin ensimmäiset Invisibobbleni Bombónista ja myöhemmin sain vielä lisäkappaleita kynsibloggaajien tapaamisesta, jonne maahantuoja oli lahjoittanut ponnareita jaettavaksi. Ponnarit myydään kolmen kappaleen pakkauksissa ja pakkaus maksaa 5,90 euroa. Hinta on erittäin kohtuullinen, etenkin kun kolme ponnaria kestää suurinpiirtein ikuisesti. Invisibobbleja suosittelen oman pään lisäksi myös muksuille – pirteät värit varmasti ilahduttavat lapsia ja Invisibobble on hellävarainen pienten hennoille hiuksille.

Lisävärejä kokoelmaan odotellessa…:)

-Emma / Wasting Lifestyle

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.