Salt Mist

Ihan ensimmäisessä Sugar High’n jutussa ihastelin Keune Blendin Sea Salt Sprayta, suolasuihketta joka mullisti hiusten föönaustulokseni. Käytin Sea Saltin viimeiseen pisaraan saakka suurella hellyydellä, ja sain sitten Bombónista testiin toisen suihke-ehdokkaan, tällä kertaa Keunen Design-sarjasta.

Tervehtikää Salt Mistiä.

.

.

Design-sarjan muotoilu on vähintäänkin mahtipontista ja maskuliinista. 200 millilitran pullo näyttää lähinnä Rambon luottotuotteelta ja juuri ja juuri mahtuu pikkulapsen kokoluokkaa oleviin käsiini.

.

.

Toimintaleffaan sopivan pullon sisällä asuu kuitenkin romanttisen tyttöleffan henki. Salt Mist tuoksuu raikkaan kukkaiselle, tuoksu on kevyt ja mieto eikä jää häiritsevällä vahvuudella leijumaan hiuksiin. Tuote itsessäänkin on kevyt, nimensä mukaisesti Salt Mist on enemmän sumua kuin suihketta, ja leviää hiuksiin tasaisesti vaivatta. Keveydestä huolimatta Salt Mist ei häviä pidossa ollenkaan Sea Salt Spraylle, johon automaattisesti sitä vertaan.

.

.

Suihkutan Salt Mistiä hiusten juuriin illalla pesun jälkeen ja föönaan kuivaksi, ja volyymia sekä nostetta tuova vaikutus näkyy ja tuntuu aamulla yhtä hyvin kuin illallakin. Hiukset tuntuvat paksummilta ja ilmavammilta ja tarvitsevat vähemmän muita muotoilutuotteita. Iso peukku suolasuihkeille, aika paljon saa tapahtua että lakkaan niitä käyttämästä.

Tykkäis muuten Rambokin.

-Emma / Wasting Lifestyle

Tuote saatu arviointia varten. Hinta Bombónissa 18,50 e. 

Tagged , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.