Seerumi hiuksille

Huomasin kevättalvella, että aikaisemmin kohtuullisessa kunnossa olleeseen tukkaani oli ilmestynyt kaksihaaraisia ihan valtavasti. Sain kampaajan tuolissa sitten aavistuksen pitkän katseen, kun virkoin että “oliskohan näille latvoille kannattanut tehdä jotakin jo vähän aikaisemmin…” Myönnän, että hiusten tehohoito unohtui talvella jonnekin loputtomalta tuntuneen harmauden, pimeyden ja viiman alle, ja hiusten kunnosta huolehtiminen rajoittui lähinnä pesuun. Ei auttanut kuin ottaa hattu kouraan, leikkauttaa monta senttiä latvoista pois ja luvata käsi sydämellä että terästäydyn hoitoasiassa.

.

.

Sain sitten testattavaksi Bombónista minulle täysin uuden tuotteen eli hiusseerumin. Keunen Care Line -sarjan Keratin Smoothing Serum on suunniteltu erityisesti kuiville, pörröisille ja huonokuntoisille hiuksille. Seerumiin on tykitetty keratiinia ja arganöljyä, ja näppituntumakin on öljyinen, vaikkakin kevyt. Seerumi sujahtaa hiuksiin vaivatta eikä hiuksiin jää lähmäistä tuntumaa. Tuoksu on makea ja kevyt, ei ollenkaan niin voimakas ja hallitseva kuin esimerkiksi Moroccanoilissa.

.

.

Pakkausmuotoilu on mun mieleen kovasti. Huurteisen näköinen pullo pinkillä sisustalla on kaunis ja pirteä, ja pumppumekanismi on ihan täydellinen tällaiselle juoksevalle seerumille: pumpun painalluksen voimakkuutta pystyy säätelemään ilman fakiirin kykyjä ja siten niukkakin annostelu onnistuu. Smoothing Serumia ei nimittäin paljoa tarvita, ihan muutaman tipan kokoinen annos riittää pitkiin hiuksiin.

.

.

Seerumia voi käyttää sekä pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin että kuivien hiusten silotteluun. Leijailevat latvat saa nopeasti kuriin ja kampausten silottelussa tämä tuote on ihan ässä! Paniikkiaamuina seerumi on todella osoittanut arvonsa – kuivashampoolla karhennettu, hutiloinnin sekoittama ja kiilloton hiuspehko muuttuu hetkessä astetta sivistyneemmäksi, kun seerumilla saa alistettua söheröiset hiukset paikoilleen ja kiillon takaisin.

.

.

Keunen Keratin Smoothing Serum on ensimmäinen kokeilemani hiusseerumi, joten vertailupohjaa ei valitettavasti ole. Jotakin taikaa tässä tuotteessa kuitenkin on, sillä tätä tulee oikeasti käytettyä. Pesun jälkeen hiuksiin sutaistava vaihtoehto on mun tapauksessa aina varmempi valinta kuin ne perinteiset pesun yhteydessä käytettävät tehohoidot, jotka tuntuvat aina jäävän suihkuhyllykköön painolastiksi. Ilmeisesti se muutaman minuutin vaikutusaika on näin keskittymiskyvyttömälle ihmiselle ihan mahdoton asia 😀

Siloista toukokuuta ystävät! Jatkossa nähdään ehkäpä uuden hiusvärin kera. Pastelliväritrendiin mun tukasta ei ole, mutta jotain kivaa täytyy kevään kunniaksi keksiä!

-Emma / Wasting Lifestyle

Tuote saatu testattavaksi. Hinta Bombónissa 38,50 euroa.

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.