Syksyn muotituulia

Käytiin, me”Bombónin tytöt”, taas vähän haistelemassa tämän syksyn muotituulia Keunen järjestämässä näytöksessä, Bar Bäkkärissä 11.9.2013. Sieltä mukaan tarttui tietoa uusista väreistä, naisellisia suuria kampauksia, vähän 60-lukua, otsahiuksia  ja miehillä mm. “ananas”-malli oli paljon esillä. Myös kiharoita näkyi paljon.

keunemuotisyksy3013

Näitä syksyn Keune-trendejä meille olivat lavalla esittelemässä Keunen kouluttajat, Laura Ahokas sekä uutena kouluttajana Sanna Sande Räty. Malleja oli tehty runsain määrin valmiiksi, ja lavallakin nähtiin useampi demo kampauksista ja viimeistelyjä.

Keunehan on Hollantilainen kauneudenhoitoalan yritys, joka lanseeraa oman muotinsa joka kevät ja syksy. Alemmassa kuvassa tunnelmia näytöksestä.

keunemuotisyksy2

keunemuotisyksy

No mutta, laajentaaksemme näkemystämme.. kävimme innolla tsekkaamassa myös mitä Warehousella oli tänä syksynä tarjota! Eli, 18.11.2013 Bar Adamsissa. Koulutus olikin oikein perusteellinen läpileikkaus tämän hetkiseen Lontoon catwalk- ja katumuotiin. Lavalla nähtiin useita demo leikkauksia sekä viimeistelyitä. Ja valmiita malleja oli myös runsaasti. Warehouse tuo maahan mm. Tigiä.

tigisyksynmuoti2013

Väreissä näkyi puuterimaiset vaaleat, pastelliset vivahteet ja  tummissa kylmät metalliset sävyt. Samoin kuin mahongin sävyt, suomalaiseen ihoon sovellettuna. Liukuvärit olivat myös vielä kova juttu!

tigisyksynmuoti20132

Leikkauksissa koneleikkaukset, 90-luvun ylipitkä polkka otsatukalla ja lyhyillä sivuilla. sivuissa ja niskassa pienet undercutit ja siis otsatukka melko lyhyenä, ja leveälle uurrettuna.

Kampauksissa näkyi 60-luku ja työstämisessä käytettiin paljon kuivashampoota, jolla saatiin loistava volyymi.

tigisyksynmuoti20133

Nyt onkin sitten pää täynnä uusia ajatuksia, ja sormet syyhyää päästä toteuttamaan niitä! Siispä, tervetuloa penkkiin!

-Outi/ Bombón-

 

Tagged , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.