Takkubisnes

Kuulostaako nimi Tangle Teezer tutulta? Jos ei, nostan hattua. Ja kulmakarvojani. Nimi on esiintynyt lukemattomissa blogeissa, naistenlehdissä ja kampaamokauppojen hyllyillä etenkin viimeisen vuoden aikana. Kyseessä on hevosen sukaa muistuttava ihmeharja, joka lupaa selvittää pahatkin takut katkomatta hiuksia.

IMG_0952

Mulle jokainen uusi hiusharja on vallankumouksellinen, en nimittäin ole omistanut moista kapistusta kymmeneen vuoteen. Kaikkeen tottuu enkä osannut harjaa edes kaivata. Lopulta kuitenkin kyllästyin hiusteni repimiseen kihartimella, nöyrryin kertomaan Outille tämän hiustenhoidon häpeäpilkkuni ja tuuppasin Bombónin kassalle Tangle Teezerin.

Syy siihen, miksi tällainen harjaton kerettiläinenkin Tangle Teezerin tietää, on tosi-tv. Leijonan luola -sarjassa (Dragons’ Den) aloittelevat yrittäjät esittelivät sijoittajille bisnesideoitaan, ja saivat niille joko rahoitusta tai täystyrmäyksen. Kampaaja Shaun Pulfrey toi sarjaan Tangle Teezerin, ja jokseenkin epäonnistuneen myyntipuheen jälkeen hän jäi ilman sijoittajien tukea ja rahoja. Katsokaa itse:

Jakso esitettiin Briteissä vuonna 2007, ja kaksi vuotta myöhemmin Pulfrey oli jo onnistunut kääntämään tv-tappion kaupalliseksi menestykseksi. Tällä hetkellä puhutaan jo miljoonista, enkä ihmettele miksi.

Tangle Teezerin teho perustuu taipuviin, kahdessa kerroksessa oleviin harjaksiin, jotka ikäänkuin pomppivat takun pinnalla ja sisällä ja siten selvittävät sen katkomatta hiuksia. Kuulostaa sekopäiseltä, tiedän, mutta en osaa sitä paremminkaan kuvailla 😀

tangle teezer matkakokoMulla on TT:sta tuollainen matkaversio, joka on normiteezeria pienempi ja jossa on mukana harjaksia suojaava kansi. Mun hiuksille matkakoko on sopiva, mutta kovin pitkä ja paksu tukka tarvinnee isomman version.

Isojen takkujen selvittäminen on toki ärsyttävää myös Teezerilla, sitä en kiellä, mutta kivuliasta se ei ole eikä hiukset katkeile. Märkien hiusten selvittämisessä harja onkin sitten ihan käsittämättömän timanttinen. Hiukset ei veny, katkeile tai takkuunnu entisestään, päinvastoin harja oikeasti _liukuu_ hiusten läpi. Käsittämätöntä. Ai niin, kuivia hiuksia harjatessa Teezer kiillottaa hiukset. I kid you not, oikeastikin hiukset kiiltää! Madness. Olen myyty.

IMG_0958Matkakokoisen Teezerin hankkimiselle oli sekin syy, että halusin harjan joka kestää mahdollisimman pitkään, ja toivon tuon kannen säilyttävän harjakset kunnossa vuosia. Onhan näiden tuotteiden hintakin sellainen, että soisi harjan olevan pitkäikäistä laatua. Harjoja on saatavilla matkakoon lisäksi Elite- ja Original-versioina, joiden ero löytyy lähinnä muotoilusta. Elite on uudempaa sukupolvea ja sitä myydään vain kampaamoissa, Original on nimensä mukaisesti se alkuperäinen versio.

Tätä nykyä pakkaan matkalle mukaan Tangle Teezerin ja hiustenkuivaajan aikaisemman  kiharrin-kampa-suihkutettava hoitoaine-fööni -combon sijaan. Vanhalle koiralle on todistetusti opetettu uusi temppu!

-Emma / Wasting Lifestyle

Tangle Teezereiden hinnat Bombónissa: Elite 19 €, matkakoko 22 €.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.