Täydellinen kasvohoito

Syksyn ja arjen kurimus tuntuu minusta jotenkin kauhean vaikealta kesäloman jälkeen. Siksipä tänä vuonna aloitinkin loman jälkeisen elämäni hemmottelulla: kävin hieronnassa ja seuraavana päivänä Bombónin tarjoamassa kasvohoidossa. Taannoisen naamahapotuksen jälkeen en olekaan kosmetologin käsittelyssä käynyt, kasvojeni osalta siis (jalkahoidossa kylläkin). Edellisestä peruskasvohoidosta on jo vuosia aikaa. En tiedä miksi kasvohoito on mielessäni profiloitunut joksikin joka saadaan lahjaksi jouluna tai annetaan lahjaksi äitienpäivänä, mutta jotenkin ehkä siitä syystä en ole koskaan mennyt kasvohoitoon ihan muuten vaan. Paitsi nyt. Pitäisi kyllä ottaa ihan rutiiniksi tämä, sillä itse ainakin helposti uraudun tiettyihin ihonhoitorutiineihin ja -tuotteisiin, ja ammattilaisen neuvot antavat vähän uutta näkökulmaa asiaan. Sitäpaitsi Suomen talvi on iholle aikamoinen rasite, joten etenkin silloin säännöllinen tehohoito tulisi tarpeeseen varmasti kaikille.

.

.

Kasvohoidon aikana makoilin paksun peiton alla ja kuuntelin spa-musiikin unettavia säveliä (luojan kiitos kukaan ei soittanut cd:llä panhuilua). Olen kyllä sitä mieltä, että mikään mikä alkaa peiton alla makoilulla ei voi olla kovin huono asia. Hoitokokonaisuuden nimenä oli täydellinen kasvohoito, ja se sisältää kuorintaa, naamiota, ihonpuhdistusta, näppyjen eliminointia, hierontaa ja monta muutakin vaihetta, joista en ylirentoutuneena ja puoliunessa maatessani muista kyllä puoliakaan. Se on hyvä merkki se 🙂

Hoito alkaa ihon analysoinnilla ja tietysti oikeiden tuotteiden valinnalla. Samaan syssyyn kerroin omista ihonhoitorutiineistani ja käyttämistäni tuotteista. Kasvohoidot totetutetaan luonnonmukaisilla, kotimaisilla EkoPharman tuotteilla, mistä iso plussa. Tuotteet saavat ytyä suomalaisista luomumarjoista ja omat tuotesarjat löytyvät mm. kuivalle iholle, couperosaiholle, ikääntyvälle iholle sekä akneiholle. Mun iho on kuiva, herkkä ja couperosaakin esiintyy talvisin, joten Iida valitsi mulle mustaherukkauutetta sisältävän herkän ihon ja couperosaihon tuotesarjan.  Mustaherukan tuoksu oli vahva mutta ei häiritsevä, ja tuoksu haihtui iholta nopeasti.

.

.

Luulen että en ole yksin fiilikseni kanssa, jos kerron että finnien ja mustapäiden eliminointi kosmetologin toimesta aiheuttaa mulle jonkinlaista sadistista iloa. Nipisteleehän se ja on epämukavaa hetken, mutta ajatus niiden kiusankappaleiden poistumisesta kasvoistani on äärimmäisen mieleinen. Teki mieli nauraa sellaista Cruella De Vil -naurua koko toimenpiteen ajan 😀 Iloa lisää se, että kosmetologin penkissä maatessa ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa ko. toimenpiteestä, toisin kuin kotona. Tiedän että näppyjä ei saisi räveltää mutta minä en ainakaan mahda itselleni mitään!

.

.

Puhdistuksen, kuorinnan ja kasvonaamion jälkeen loppusilauksen kasvohoidolle toi ihana kasvohieronta, joka pisti kyllä veren kunnolla kiertämään. Hoidon jälkeen kasvot oli niin kosteutetut, etten uskonut tarvitsevani enää koskaan kasvorasvaa tai mitään tuotteita ylipäätään. Siitä huolimatta katsottiin Iidan kanssa mulle vielä sopivat puhdistustuotteet EkoPharman sarjasta kotiin vietäväksi, mutta niistä enemmän ensi kerralla.

.

.

Täydelliseen kasvohoitoon kannattaa varata aikaa reilut 1,5 tuntia. Juuri ennen tärkeitä juhlia tai muuta esiintymistilaisuutta ei kasvohoitoon kannata mennä, sillä perusteellinen puhdistus ja muut toimenpiteet saavat herkästi kasvojen ihon punoittamaan ja monilla loput epäpuhtaudet puskevat pintaan pari päivää hoidon jälkeen. Niin kävi myös minulla, pientä kukintaa oli havaittavissa ongelma-alueillani eli otsassa ja leuassa. Parhaimmillaan iho oli muutama päivä hoidon jälkeen, kun näpyt olivat rauhoittuneet ja syväkosteutus vaikutti vielä ihanasti pehmittäen mun pintakuivaa ihoa.

Erilaisiin kasvohoitovaihtoehtoihin ja niiden hintoihin voit tutustua täällä. Iidan tekemistä hoidoista saa vielä toistaiseksi 30 prosentin alennuksenkin, eli käytännössä _säästää_ rahaa menemällä kasvohoitoon! Miten niin naisen logiikkaa? ;D

-Emma / Wasting Lifestyle

Lisäys 2015 kesällä, Iidan tarjoama alennus on tätä nykyä -10% hänen vasta valmistuttuaan. 🙂 

– Outi

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.