Tiesitkö jo Bombónin Treat Cardista?

Olen käynyt Bombónissa kohta jo vuosikymmenen (tsiisus!! mihin tämä aika menee), mutta olin silti onnistunut missaamaan kokonaan Bombónin nykyisen kanta-asiakasjärjestelmän. Tai oikeammin en tiennyt käyttäväni sitä. Treat Card -niminen pistejärjestelmä on asiakkaalle tosi vaivaton (selvästikin, koska en edes tiennyt siitä), eikä mitään fyysisiä kortteja, leimoja tai aikarajoja pisteiden käyttämiselle ole. Jokainen käynti Bombónissa kerryttää pisteitä, myös tuotteiden osto. Jokainen Bombóniin käytetty euro tuottaa viisi kanta-asiakaspistettä, joten kampaajakäynnin maksaminen tuottaa jo ison läjän pisteitä.

Treat Cardin pisteet voi käyttää erilaisiin palveluihin Bombónissa tai niillä saa tuntuvia alennuksia. Palvelutarjonta vaihtuu puolen vuoden välein. Tällä hetkellä pisteitä voi käyttää tosi monipuolisesti erilaisiin palveluihin ja vaihtoehdot näkyvät tuossa (huonolaatuisessa) kuvassa. Nappasin screen shotin pistetaulukosta ja näemmä samalla sain siitä pikselimössöä, mutta ehkä saatte selvää! Tarjolla on solariumia, ripsien värjäystä, parranmuotoilua, amerikkalaista parranajoa, shellac-lakkausta pilkkahintaan, pikameikkejä ja paljon paljon muuta. Tämä palveluvalikoima on voimassa joulukuulle ja vuodenvaihteessa taulukkoa uudistetaan.

Huomionarvoista on myös se, että omasta käynnistä saa tuplapisteet, jos varaa uuden ajan Bombóniin heti. Itse toimin aina niin, koska yli 6 viikon väli hiusten värjäyksessä on uhka mielenterveydelleni 😀 näemmä siitä tavasta on ollut hyötyä muutenkin kuin hiusten ulkonäön osalta, sillä mulle oli kaikessa hiljaisuudessa kertynyt jo mojova potti pisteitä. Jos itsellä ei ole tarvetta tai halua käyttää lisäpalveluita, voi pisteillä tietysti myös tuoda vaikkapa ystävän nauttimaan Bombónin palveluista – tai vaikka usuttaa miehen siistimään kesäpartaansa!

Oman pistesaldonsa saa selville kysymällä sitä Bombónin porukalta joko puhelimitse tai paikan päällä. Jokainen asiakas on automaattisesti tässä ilakoinnissa mukana, eli mitään liittymisseremonioita ei tarvita. Kysäisehän saldoasi, saatat yllättyä iloisesti!

-Emma / Wasting Lifestyle

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.