Timanttihionta kasvoille

Kävin kesällä Bombónissa timanttihionnassa, ja se mullisti näkemykseni kasvohoidoista. Mun kasvojen iho on älyttömän herkkä ja ottaa nokkiinsa vähän kaikesta. Punoitus ja kuivuus on suurin ongelma. Kasvojen iho alkaa helottaa paloautonpunaisena jo siitäkin, että pyyhkäisen naamaani kädellä. Siksi timanttihionta kuulosti mun näkökulmasta ensin vähän turhan karulta iholleni, mutta lopputulos yllätti tosi positiivisesti!

timanttihionta-1

Timanttihionta on laitehoito, jossa ihoa kuoritaan hellävaraisesti erilaisin timanttiterin ja säädeltävän alipaineimun avulla. Terän karkeus ja imun voimakkuus valitaan ihotyypin mukaan. Mulle Iida valikoi tietysti ne hellävaraisimmat vaihtoehdot. Itse käsittely tuntui iholla kevyeltä imulta ja välillä karhealta, mutta ei sattunut lainkaan.

Bombón-timanttihionta-3

Timanttihionta uudistaa ihoa, silottaa pintajuonteita, pienentää laajentuneita ihohuokosia, vaalentaa maksaläiskiä ja muita pigmenttimuutoksia, poistaa mustapäitä ja sillä on saatu erinomaisia tuloksia myös aknearpien vaalentamisessa. Toki tällöin hoito kannattaa ottaa sarjana. Peruspuhdistukseen ja ihon kirkastamiseen riittää yksikin hoitokerta, kuten minun tapauksessani. Mulla on aika paljon mustapäitä ja myönnän tunteneeni sadistista nautintoa kun hiontaterä imaisi mustapäät kerralla pois. Mah-ta-vaa. Mustapäiden ja tukkeumien poisto mekaanisesti peruskasvohoidon yhteydessä on rehellisesti sanottuna aika epämiellyttävää ja vähän kivuliastakin, mutta timanttihionnassa se ei tuntunut yhtään miltään!

Hoidon jälkeen iholle levitetään oman ihotyypin mukainen naamio. Iho on hionnan jälkeen “auki” ja vastaanottaa hoitavia aineita avosylin. Jännityksellä odotin peilin eteen pääsyä hoidon jälkeen, koska odotus oli että helottaisin punaisena kuin keitetty hummeri, mutta mitä vielä! Iho näytti aivan normaalilta, ei ylimääräistä punoitusta, arkoja kohtia tai mitään muutakaan epämukavaa. Mulla ei ole koskaan ollut niin sileää ja pehmeää ihoa kuin timanttihionnan jälkeen. Meikki levittyi kasvoille ihan täydellisesti seuraavana päivänä – ei ihon hilseilyä tai pintakuivuutta, ei meikkivoiteen kasaantumista ihohuokosiin. Iho oikeasti hehkui. Varsinkin nyt kun syksy on tuonut mukanaan ihon kuivumisen, karkeuden ja sameuden, on todellakin ikävä timanttihionnan elvyttävää vaikutusta.

timanttihionta-kasvoille

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta sitä ei suositella tehtäväksi tiettyjen lääkitysten aikana (esim. akneen tarkoitettu Roaccutan) eikä silloin, kun ihossa on aktiivinen tulehdus. Muitakin rajoituksia on, ja ne on kaikki lueteltu hoidon kuvauksen yhteydessä täällä. Puolen tunnin hoito maksaa 32 euroa ja tunnin hoito 75 euroa. Timanttihionta sopii myös selän iholle, hinta on 75 euroa.

Täältä siis vahva suositus myös herkkäihoisille! Käykäähän koittamassa 🙂

(Palvelu saatu blogiyhteistyönä.)

-Emma / Wasting Lifestyle

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Timanttihionta kasvoille

  1. Heidi says:

    Kokeilin tätä viime kevänä, ja olen täysin samaa mieltä, aivan paras puhdistava kasvohoito ikinä! Tästä tulikin mieleeni että pitää varata aika, kun ikävästi tuota pintakuivuutta on alkanut näin syksyn tullen ilmaantua 🙂

  2. Mari says:

    Googletin juurikin tietoa siitä, että sopiiko tämä hoito herkästi punoittavalle iholle ja täältä löysin vastauksen. Taidan varata itselleni ajan saman tien, niin lupaavalta tämä kuulosti. Mukavaa syksyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.