Tunnelmia asiakasillasta

Kävin lomailemassa helmikuun alussa Teneriffalla ja paluu arkeen oli aika nihkeä, mutta onneksi Bombónissa järjestettiin kiva asiakasilta heti mun lomalta paluun jälkeen, niin sain vähän pehmeämmän laskun normiarkeen! Asiakasiltoja on ollut Bombónissa aiemminkin, mutta mulla on aina ollut jokin este etten ole päässyt paikalle. Oli siis jo korkea aika!

Tällä kertaa asiakasiltaan oli yhdistetty myös ystävämyynti, eli mehukkaita tuotetarjouksia mm. Keunelta ja Jane Iredalelta. Myös palveluista sai alennusta kun varasi ajan asiakasillan aikana. Tulin paikalle suoraan töistä ylipitkän työpäivän jälkeen, joten mua kiinnosti lähtökohtaisesti ensin tarjoilut ja sitten vasta pystyin keskittymään ympärillä oleviin asioihin 😀 Tarjolla oli skumppaa, pieniä sandwicheja, vaahtokarkkeja, patonkia, kasviksia ynnä muuta pikkunaposteltavaa. Skumppalasi yhdessä ja vaahtokarkki toisessa kädessä oli minusta sellainen hyvä kombinaatio.

Asiakkaille tehtiin illan aikana pikakampauksia ja -meikkejä, annettiin meikki- ja tuotevinkkejä sekä esiteltiin microbladingia, sokerointia ja ripsien kestotaivutuksia. Hyökkäsin heti kyyläämään microbladingin tekoa, sillä en ollut koskaan nähnyt kyseistä toimenpidettä livenä. Microblading tarkoittaa kulmien muotoilua ja “tuuhentamista” terällä, jossa on pieniä neuloja. Ihon pintaa rikotaan kyseisellä terällä, jotta pigmentointi saadaan ihoon. Kuulostaa hurjalta, mutta asiakasillassa olleen koekaniinin mukaan toimenpide ei sattunut ollenkaan, tuntui vain lähinnä hieman raapivalta. Microbladingilla saadaan todella luonnollinen lopputulos joka kestää puolesta vuodesta vuoteen. Perinteinen kestopigmentointi on merkittävästi keinotekoisemman näköinen kuin microblading, enkä yhtään ihmettele että microblading on noussut nopeasti tosi suosituksi tekniikaksi. Tarkemmin voit lukea tekniikasta täältä ja kurkkia Bombónissa tehtyjä kulmia Instagramista @bombrows -tililtä. Microbladingia Bombónissa tekee Elina Kotinoja, jolta löytyy sertifikaatit microbladingin tekoon.

Yumi Lashes -ripsitaivutusten tekoakin kävin yytsimässä. Ripsihommat on mulle aika vieraita, koska omat ripset on sen verran pitkät ja kaarevat etten ole kokenut tarpeelliseksi niitä parannella. Kestotaivutus sopii kyllä varsin monelle, koska tyypillisesti meidän suomalaisten ripset ovat vaaleahkot ja suorat, jolloin ne näyttävät lyhyemmiltä kuin ovatkaan. Kestotaivutuksella saadaan aikaan luonnollisesti kaareutuvat ripset, jotka näyttävät tuuheammilta ja pidemmiltä kuin aiemmin. Jos haluaa luonnollisempaa jälkeä kuin ripsienpidennyksillä, kestotaivutus on varteenotettava vaihtoehto.

Sokerointipisteellä en kauheasti hengaillut, sillä minähän käyn Tarun käsittelyssä edelleen säännöllisesti 4-5 viikon välein ja sokerointihuone on todellakin tullut tutuksi. Aika kaukana ollaan siitä alun “apua kehtaanko mä mennä brassiin” -panikoinnista 😀 Mun juttu sokeroinnista (brassisokeroinnista siis) löytyy täältä.

Kaiken kaikkiaan oli kiva ilta, vaikka en hurjan kauaa ehtinytkään paikalla notkua. Asiakasiltoja varmasti järjestetään jatkossakin, joten kannattaa seurailla Bombónin Facebook-sivuja, sieltä tapahtumista saa kätevästi ja nopeasti tiedon!

Kuvat ovat Elsa Wellamon käsialaa. Kiitos lainasta 🙂

-Emma / Wasting Lifestyle

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.