Tuoksuton hiuslakka

Allergia- ja astmaliitto järjestää tuoksuttoman viikon 26.10.-1.11. Tuoksuyliherkkyys on jatkuvasti kasvava ongelma, eivätkä kauneusalan ammattilaiset etenkään ole vitsaukselta välttyneet. Itse rakastan erilaisia raikkaita tuoksuja ja olen usein miettinyt, olenko tässä altistamassa itseäni yliherkistymiselle. Käytössä on myös tuoksuttomia tuotteita, mutta ne tuntuvat usein huumaavan tuoksuisiin versioihin verrattuna jotenkin…tylsiltä. Mielikuvaan varmaan vaikuttaa se “arjen luksus” -sanapari, jonka olen täysillä ostanut. Tuoksuttomat tuotteet tuntuvat tavanomaisilta ja sellaisilta, joita käytetään pakon edessä, kun taas ihastuttavan tuoksuinen kosmetiikka on sitä arjen luksusta. Vaikka eihän se aina niin mene. Joskus käytän tuoksuttomia tuotteita ihan senkin vuoksi, että käyttämäni hajuvesi pääsisi paremmin esiin – ja joskus ihana tuote jää käyttämättä, kun tuoksu on liian voimakas tai muuten epämiellyttävä. Olen sikäli onnekkaassa asemassa, että voin näitä valintoja tehdä. Tuoksuyliherkille kosmetiikanhuuruinen arkeni olisi varmasti painajainen.

Voimakkaat hajuvedet saavat minutkin kyllä voimaan pahoin ja yskimään, enkä todellakaan viihdy tavaratalojen kemikalio-osastoilla. En ymmärrä miten niissä voi kukaan työskennellä, sillä tuoksujen kakofonia on melkoinen. Hajuvesien tuoksuttelukin tuntuu mahdottomalta, kun pää on täynnä satoja hajuja.

Tuoksuttoman viikon kunniaksi ajattelinkin esitellä hajuherkillekin soveltuvan tuotteen, nimittäin Sim-merkin Mega Finish Hairsprayn, joka on tuoksuton hiuslakka.

.

.

Mega Finish on pakattu isoon pulloon, josta riittää pitkäksi aikaa tavaraa. Lakka antaa joustavan pidon eikä hiuksiin tule sellaista kovaa “kuorta”. Suihkutettaessa haistan hiuslakan, mutta ainesosien tuoksu häviää heti ja hiuksissa tuote ei tuoksu enää lainkaan. Monet hiuslakat on todella voimakkaasti hajustettuja, mikä on oikeastaan aika kummallista ja tarpeetontakin. Pidän kyllä siitä jos lakka tuoksuu hyvälle, mutta rajansa kaikella – ei hiuslakka saa peittää hajuveden tuoksua tai leijailla naamalla koko päivää. Mega Finish Hair Sprayn kanssa siitä ei ainakaan ole pelkoa.

.

.

.

.

Bombónin Veera on itse herkistynyt hajusteille ja hänen penkissään asiakkaiden kanssa käytetäänkin vain näitä tuoksuttomia Simin tuotteita. Ottakaa Veeraan yhteyttä, mikäli hajuyliherkkyys vaivaa, mutta haluatte kuitenkin ammattilaisen käsittelyä hiuksillenne. Toki tuoksuja sietävätkin ovat tervetulleita, mutta muistakaa kunnioittaa hajusteyliherkkyyttä tulemalla penkkiin tuoksutta 🙂

Hyvää tuoksutonta viikkoa kaikille!

-Emma / Wasting Lifestyle

(Tuote saatu.)

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.