Tuoretta kasaria

Bombónin houkuttelevien hyllyjen purkkimerestä löytyi jälleen mulle jotakin mielenkiintoista testattavaa. Modernien, värikkäiden, innovatiivisten ja minimalististen tuotesarjojen joukosta pilkisti jotakin huvittavan retroa, joka ilahdutti tätä 80-luvun lasta merkittävästi.

Fudge Texture Spray & Mega Hair Milk

Fudge Texture Spray & Mega Hair Milk

Kyseessä on Fudgen häpeilemättömät hiustuotteet. Katsokaa nyt, kuinka hilpeitä purnukoita! Graafisia kuvioita, tehosteväri, nahkarotsi, tykillä silmiin ammutut luomivärit ja pöyristyttävän kokoinen tukka…voin kuulla kasaripunkkia ja Dingoa pelkästään purkkeja katsomalla! Sanat mega, gigantic, big ja texture eivät intoa ainakaan laimentaneet, minähän tunnetusti armastan kaikkia mahdollisia volyymituotteita.

Fudge Think Big Texture Spray

Fudge Think Big Texture Spray

Think Big Texture Spray on hauska tuote myös sisällöltään. Spray on suihkutettavan hiuspuuterin ja lakan rakkauslapsi, joka tuoksuu brändin nimelle. Eli fudgelle. Tarkemmin sanottuna hyvin sokeriselle, vaniljaiselle toffeelle. Kirpeiden sitrustuoksujen ystäville tämä saattaa siis olla aikamoinen kokemus, vähän kuin sukeltaisi Makuunin karkkilaareihin ja jäisi sinne. Pullo on jämäkkä, suihku voimakas ja helposti leviävä ja efekti selkeä. Texture Spray todella nostaa tukkaa ihan huimasti ja antaa voimakasta rakennetta sekä samalla yllättävän hyvää pitoa. Jos tänä kesänä haluat surffitukan käymättä meressä, tämä on tuotteesi. Suosittelen kokeilemaan myös jos pidät huolettomista ja ilmavista kiharapehkoista, tai jos muuten vain päätä myöten valuva tukka kiukuttaa. Tekstuurisuihketta voi myös käyttää aivan tavallisen hiuslakan tapaan kampauksen kiinnitykseen.

Fudge Mega Hair Milk

Fudge Mega Hair Milk

Mega Hair Milk on Texture Sprayn ujompi pikkusisko, joka on tarkoitettu laitettavaksi pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta. Tuote on koostumukseltaan juoksevaa ja maitomaista, ja tuoksu on samanlainen kuin tekstuurisuihkeessa. Korkiton pumppupullo on käytössä kätevä ja annostelu on helppoa. Hair Milk lupaa kiiltoa ja joustavaa rakennetta. Tuote on tarkoitettu erityisesti hennoille ja lyhyille hiuksille. Oma, pitkälle selkään ylettyvä tukkani ei siis ollut paras mahdollinen koekaniini tälle hiusmaidolle, eikä Mega Hair Milkin teho riittänyt tätä kuontaloa tuuheaksi nostamaan. Kiiltoa ja karkkituoksua kyllä tuli. Lyhyttukkaiset leidit, suosittelen kokeilemaan.

Fudgen tuoteperheeseen kuuluu monia muitakin jäseniä kuin nämä kaksi, niihin voitte tutustua Bombónissa vieraillessanne. Texture Sprayn ja Mega Hair Milkin hinta on Bombónissa 25 e/kpl.

-Emma / Wasting Lifestyle

Tuotteet on saatu Bombónista rehellistä arviota varten.

Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.