Vaihtoehto tekstuuri- ja suolasuihkeille

Tätä blogia seuranneet saattavat muistaa, että olen heikkona kaikenlaisiin tuuheutta ja volyymia lupaaviin hiustuotteisiin. Kuivashampoota, tekstuurisuihkeita ja suolasuihkeita kuluu pullotolkulla tässä huushollissa. Olen ylipäätänsäkin hanakka tarttumaan kaikkeen suihkemuotoiseen, sillä se tuntuu helpoimmalta hiustuotekonseptilta laiskalle tukanlaittajalle. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut antaa sijaa myös vaahdoille, ja viimeisin ihastukseni on Keunen Absolute Volume Mousse, tuuheuttava muotovaahto, josta kirjoittelin täällä.

Koska Absolute Volume Mousse oli jo raivannut tietä vaahtomaisille tuotteille kylppärissäni, innostuin heti kun Outi tarjosi mulle testattavaksi suolavaahtoa. Keune Blendin Salt Moussea, tarkemmin sanoen.

Blend-tuotelinjan nuorekkaat ja näppärät tuotteet ovat viihtyneet käytössäni aiemminkin, joten luotto tähän uutuuteenkin oli kova. Salt Mousse osoittautui varsin helpoksi käyttää ja soveltuu erinomaisesti meillekin, jotka emme jaksa ihan hirveästi aikaa hiusten laittoon uhrata (let’s face it, naamassa on enemmän kampaamista ja jompi kumpi on priorisoitava). Suolavaahto puristellaan kosteiden hiusten tyveen ja föönataan, ja tuloksena on ilmava, tuuhea ja jämäkkä tukka.

Suolasuihkeiden ja tekstuurisuihkeiden miinuksena on usein kiillottomuus ja puuterimaisen karkea tuntuma hiuksissa. Niistä ei tarvitse vaahdon kanssa huolehtia. Koska kyseessä ei ole jauhe, ei hiuksiinkaan jää valkoista jauhetta tai harmahtavaa sävyä (tämä ongelma on tosi tyypillinen kuivashampoiden kanssa). Mousse jättää hiukset aivan luonnollisen näköisiksi ja antaa sijaa sille hiusten kiillollekin, jonka tekstuurisuihkeet helposti peittävät alleen. Muutamaan kertaan olen jättänyt hiukset föönaamatta vaahdon laittamisen jälkeen ja silti hiukset kuivuvat tuuheamman ja paksumman tuntuisiksi kuin pelkällä suolasuihkeella. Salt Mousse on hyvin riittoisaa, mun hiuksiin riittää sellainen ison kirsikkatomaatin kokoinen vaahtopallero. Jos vaahtoa laittaa liikaa, saa taatusti aikaan koppuraisia hiusosioita, joten kannattaa olla maltillinen. Moussessa on hyvin huomaamaton, mieto ja raikas tuoksu.

Salt Mousse on omimmillaan hiusten tyvessä, mutta sitä voi myös vähän levittää pituuksiin esimerkiksi harjaamalla kosteat hiukset moussen laiton jälkeen. Silloin hiusten pituuksiinkin tulee vähän sitä tymäkkää tuntumaa ja ilmavuutta, mutta ne eivät jää koppuraisiksi kuitenkaan. Suolavaahto antaa myös hyvän tuen ja pohjan huolettomille arkikampauksille, kuten suttunutturoille, ponnareille ja leteille. Vaahtomainen koostumus vaikuttaisi olevan myös vähän hellävaraisempi päänahalle kuin suihkeet, jotka kuivattavat päänahkaa aika paljon.

Olen kyllä positiivisesti yllättynyt tästä vaahtomaisten tuotteiden voittokulusta. Nyt jään odottelemaan vielä kuivashampoovaahtoa, vinkkinä vaan tuotekehittelijöille siellä Keunella!

(Tuote saatu Bombónista.)

-Emma / Wasting Lifestyle

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.