Julkaistu Jätä kommentti

Helppoa hiusten muotoilua – Keune Style


Keune uudisti muotoilutuotesarjansa hiljattain ja olen päässyt kokeilemaan useampia sarjan uutuustuotteita niin kampaajan penkissä kuin kotonanikin. Kokosin tähän postaukseen mun täsmävinkkejä ja suosikkituotteita Keune Stylen valikoimasta, olkaapa hyvät!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on keune_mutotoilutuotteet-3.jpg
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on keune_mutotoilutuotteet-8.jpg

Muotovaahdot kokivat omalla kohdallani aikamoisen inflaation pitkäksi aikaa, mutta nykyään olen löytänyt ne uudestaan ja käytän muotovaahtoja aina pesun jälkeen kosteaan tukkaan. Volyymia tuovilla vaahdoilla saa napakkaa mutta luonnollisen tuntuista tukea ja nostetta hiuksiin. Keune Stylen Volume Strong Mousse on muotovaahtojen raskassarjalainen, sillä se antaa todella vahvaa pitoa ja tuuheutta.

Kenelle tuote sopii? Valitse Strong Mousse, jos sinulla on paljon hiuksia mutta ne ovat liian liukkaat, tai jos haluat kampaukselle raudanlujan ja ilmavan pohjan. Jos hiuksesi ovat ihan hennot ja ohuet, suosittelen valitsemaan kevyemmän Keune Care -linjan Absolute Volume Moussen.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on keune_mutotoilutuotteet-5.jpg

Keune Style Refresh Dry Conditioner oli saamistani tuotteista se kummajainen, ja jouduin ihan ammattilaisilta kysymään että mitenkä tätä oikein ajetaan. Kuivashampoo on ihan tuttu juttu, mutta ”kuivahoitoaine” ei todellakaan. Dry Conditioner on kuivashampoon tapaan puhdistava tuote, eli se imee hiuksista rasvaisuutta ja sen aiheuttamaa kiiltelyä. Lisäksi sillä voi freesata hiusta, jossa on käytetty paljon vahamaisia muotoilutuotteita. Dry Conditioner on hiuksessa näkymätöntä ja hienojakoisempaa kuin kuivashampoo, joka herkästi näkyy hiuksissa vaaleana kertymänä eikä useinkaan sovi käytettäväksi muualle kuin tyveen. Dry Conditioneria sen sijaan voi käyttää myös hiusten pituuksiin. Se tuo hiuksiin hieman tekstuuria, muttei tee niistä ”talkkisia”.

Kenelle tuote sopii? Suosittelen Dry Conditioneria erityisesti heille, jotka käyttävät hiusten muotoiluun hiusvahaa tai paljon silikonia sisältäviä tuotteita. Hox vaan miehet!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on keune_style-1.jpg

Keune Style Curl Cream on noussut henkilökohtaiseksi suosikikseni! Kosteuttava, koostumukseltaan emulsiomainen muotoilutuote tekee nannaa hieman kuiville hiuksilleni ja antaa kertakaikkisen täydellisen pohjan kiharoille. Kiharran hiuksiani suoristusraudalla useita kertoja viikossa, joten Curl Creamille on ollut paljon tilausta. Pesen hiukseni aina iltaisin, ja laitan pesun jälkeen tyveen hieman Keune Caren Volume Moussea ja pituuksiin Curl Creamia, kuivaan hiukset föönillä ja kiharran ne seuraavana aamuna raudalla. Curl Creamin ansiosta hiukset ovat kosteutetut joten ne kihartuvat paremmin ja kiharoista tulee kiiltävät ja kestävät.

Kenelle tuote sopii? Valitse Curl Cream, jos sinulla on luonnonkiharat hiukset tai teet usein kiharoita/laineita hiuksiin ja haluat sen touhun olevan palkitsevaa. Sopii myös heille, jotka haluavat Curly Girl -metodin hyödyt ilman että noudattavat työlästä metodia 😀

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on keune_style-4.jpg
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on keune_mutotoilutuotteet-7.jpg

Keune Style Fix Freestyle Spray on sekin suuri suosikkini ja syy siihen liittyy niinikään hiusten kihartamiseen. Etsin pitkään ja hartaasti sellaista hiuslakkaa, joka lukitsisi suoristusrautakiharat ja -laineet kohdilleen ilman että lopputuloksena on jäykkä ja mattainen karvakypärä. Etsintä loppui, kun testailin Freestyle Sprayta. Lakka tuo pitoa ja kiiltoa, mutta jättää hiukset liikkuviksi ja kiharat joustaviksi. Huippuhyvä tuote, jonka ostinkin samantien itse täysikokoisena (kuvassa matkakoko).

Kenelle tuote sopii? Freestyle Spray sopii kenelle tahansa, joka kaipaa elämäänsä laadukasta ja keskivahvaa hiuslakkaa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on keune_mutotoilutuotteet-1.jpg

Kaikissa kokeilemissani Keune Style -muotoilutuotteissa on ollut miellyttävä ja sopivan mieto tuoksumaailma. Tuotevalikoima on todella laaja, joten varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Tsekkaa näiden tuotteiden lisäksi myös esimerkiksi Humidity Shield -kosteussuoja (hyvästi nahkea pörrö kosteassa säässä!) , Dry Texturizer -tekstuurisuihke ja Root Volumizer -tyvikohottaja!

-Emma / Wasting Lifestyle

(Tuotteista Strong Mousse, Dry Conditioner ja Freestyle Spray saatu pr-tuotteina, Curl Cream ostettu itse.)

Julkaistu Jätä kommentti

Exuviance ihonhoitoa


Bombonin kauneushoitolasta on saatavilla Exuviance ihonhoitoa! Excuviance sarjalla tarjotaan tieteellisesti kehitettyä ihonhoitoa. Exuviance sarjan on kehittänyt ihotautilääkärit, jotka löysivät ja patentoivat alfa-hydroksihappotekniikan (AHA)!

Exuviance-hoidoilla tuloksia ja hyvinvointia

Hoitolassa tehty ammattimainen kasvohoito rentouttaa, auttaa voimaan paremmin ja hoitaa ihoa. Kasvohoidon ajatellaan usein olevan ylellisyyttä. Exuviancen ihonhoitofilosofian mukaan kasvohoito on kuitenkin terveellinen tapa.

Ihon hoitaminen on yhtä luonnollista kuin hiuksien tai kehon hoitaminen.  Monilla ihmisillä on iho-ongelmia, joita on vaikea saada hallintaan. Koulutettu ihonhoidon asiantuntija (ihoterapeutti) valitsee sinulle ja ihollesi parhaiten sopivan hoidon. Näin iho pysyy kauniina ja terveenä. Kasvohoidossa käyminen on myös ihanan rentouttavaa. Vaikka ihossa ei olisi isompia ongelmia, on hyvä käydä hoitamassa ihoa, jotta ikääntymisen merkit pysyvät poissa.


Kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille

Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat kaikille. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle. Ihoterapeutti aloittaa tekemällä tarkan ihoanalyysin. Sen jälkeen hän suunnittelee ihollesi sopivan hoidon.

Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pitempään, eikä iho kuivu. Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee eri ihmisillä. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pitempi. Voit sopia tästä yhdessä ihoterapeuttisi kanssa. Muutokset näkyvät 1–3 kuukauden kuluttua.


Ammattimainen ja räätälöity

Exuviance-hoitoja saa vain koulutetulta ihoterapeutilta, joka räätälöi hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Saatavana on erilaisia Exuviance-hoitoja, jotka on tarkoitettu eri ihotyypeille ja ongelmille.


Miten Exuviancen AHA-kuorinta eroaa muista kuorinnoista?

AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Vain kuolleet ihosolut poistetaan. Tämä auttaa kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä AHA-happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia.

Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen. Se menee ohi hetken kuluttua. Hoidon jälkeen iholle voi levittää Exuviancen hoitavaa pohjustusvoidetta. Muiden kuorintojen tapaan aurinkoa on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen

Exuviance-tuotteet – tutkittua tehoa

Exuviance-ihonhoitotuotteet on suunniteltu nykyaikaiselle ihmisille, joka haluaa todellisia tuloksia helposti ja edullisesti. Kaikki Exuviance-tuotteet sopivat miehille ja naisille, jotka haluavat huolehtia ulkonäöstään. Tuotteet on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle.E

Exuviancen tutkitusti tehokkaat ihohoitotuotteet perustuvat professorien tohtori Eugene van Scottin ja tohtori Ruey Yun (Princeton, Yhdysvallat) tuotteisiin, joilla on maailmanlaajuinen patentti. Exuviancen tuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön. Tämän vuoksi voit luottaa tuotteiden turvallisuuteen. Saat ainutlaatuisia tuloksia erittäin edulliseen hintaan.


Varaa aika omaan Exuviance- ihonhoitoosi hoitolassamme.

Tervetuloa!