Kanta-asiakas

Liittymällä Bombón kanta-asiakkaaksi kerrytät jokaisesta käynnistäsi ja ostoksistasi pisteitä. Pisteillä saat erilaisia rahan arvoisia etuja.

Miten pisteet sitten kertyvät? Pisteitä kertyy jokaisesta eurosta viisi tread-card kanta-asiakas pistettä. (1€ = 5 pistettä)

Miten voin saada tuplapisteet? Voit kerryttää treat-card pisteitä tuplana, kun teet uuden ajanvarauksen käyntisi/ ostoksesi yhtydessä. Mikäli et halua varata aikaa heti, mutta haluat tuplapisteet, sinulla on 24h aikaa tehdä uusi ajanvaraus netissä tai soittamalla. Varaamasi aikaa voit siirtää, mutta mikäli peruutat aikasi tuplapisteet poistuvat automaattisesti.

Mistä tiedän paljonko pisteitä on kertynyt? Kertyneet pisteet löytyvät aina kuitin alaosasta tai kerromme ne sinulle käyntisi yhteydessä.

Miten voin käyttää kertyneitä pisteitä? Voit käyttää pisteitä valitsemaasi lahjaan, yhden lahjan per käyntikerta. Pisteistäsi vähentyy valitsemasi lahjan pistearvon verran. Loput pisteistäsi jää säästöön. Jos sinulla on esim. 6800 pistettä ja haluat käyttää lahjan, jonka pistearvo on 4000 pistettä, sinulle jää säästöön 2800 pistettä, joiden kerryttämistä voit jatkaa.

Mitä treat-card pisteillä sitten saa? Pistetaulukon, josta näet lahjat, vaihtuvat aina puolen vuoden välein. Lähetämme tiedotteen pistetaulukosta sähköpostilla ja kerromme lahjat myös liikkeessä. Pistetaulukon näet myös tältä sivulta. Vaikka lahjat vaihtuvat puolen vuoden välein, pisteesi säilyvät, vaikka et olisi ehtinyt käyttää niitä.