Kauneushoitola

HOITOMENU

Katso kauneushoitolan hinnasto tästä

Kasvohoidot

EXUVIANCE-KASVOHOIDOT

Huomioitavaa ennen hoidon aloittamista

 • Hoitomme sopivat kaikille ihotyypeille – iästä tai sukupuolesta riippumatta.
 • Kerro ihoterapeutillesi mahdollisista lääkkeistä tai muista hoitoon vaikuttavista seikoista.
 • Parran tulee olla ajettu, mutta sitä ei saa ajaa samana päivänä.
 • Exuviance-hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona – kerromme miten.
 • Peruuttamattomasta ajasta peritään maksu. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Jokaisessa kasvohoidossa teemme sinulle ihoanalyysin, jonka perusteella hoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Katsomme sinulle jatko- ja kotihoitosuositukset, sekä kotihoitotuotteet parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Hoidon päätteeksi voimme halutessasi tasoittaa ja suojata ihosi laadukkaalla Jane Iredalen mineraalimeikkipohjalla.

Varaa aika kauneushoitolaan tästä

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on exunaama-muokattu.png

Exuviance Basic (45min) 74€

Puhdistava, kirkastava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja ihotyypin mukaisen kasvonaamion. Kosmetologin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, naamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance Classic (60min) 95€

Puhdistava, kirkastava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja ihon tarpeiden mukaisen käsittelyn. Hoitoon voidaan yhdistää ihon tarpeiden mukaan ultraäänipuhdistus, timanttihionta, mekaaninen puhdistus tai kasvohieronta. Kosmetologin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus/timanttihionta/ultraäänipuhdistus/kasvo- ja kaulahieronta, dekolteen rentoutus, naamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance De Luxe (90min) 125€

Ylellinen ja rentouttava kasvohoito. Kosmetologin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Hoitoon sisältyy ylellinen “kultanaamio”, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä korjaa ja suojaa ihoa sekä pitkä rentouttava hieronta kasvoille ja dekolteelle. Hoidossa muotoillaan kulmat, mikä kohottaa kasvojen ilmettä.

Sisältö: Sisältö: puhdistus, kulmien muotoilu, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus/timanttihionta/ultraäänipuhdistus, kasvo- ja kaulahieronta sekä niska- hartiahieronta, kultanaamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance Retinol Repair Radiance Peel Uudistava Retinolikuorinta kasvoille

Kuorinta sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille.  Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ja stimuloi uusien ihosolujen tuotantoa. Se parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Retinoli sopii erinomaisesti myös akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle. Hoitoa ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin ja ryppyihin, epätasaiseen pigmentaatioon ja heikentyneeseen jäntevyyteen.
Kuorinta vähentää aknearpien näkymistä ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota.

Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona ihoterapeutin ohjeiden mukaan.
Ihon hilseily näkyy normaalisti noin 2-4 päivää kuorinnan jälkeen ja voi kestää noin 2-5 päivää. Hilseilyn voimakkuus voi vaihdella eri henkilöillä. Joillain iho ei hilseile lainkaan, mutta hoidolla on silti sama tehokas vaikutus. Viikon jälkeen iho hehkuu jäntevämpänä ja sileämpänä.


Exuviance Retinolikuorinta (30 min) 80€
Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja retinolikuorinnan, jossa neste levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa 10 min, jonka jälkeen mahdollinen ylimääräinen kuorinta-aine hierotaan/taputellaan ihoon.
Hoito on valmis ja kuorinta pestään pois itse kotona kosmetologin antamien ohjeiden mukaan.


Exuviance Retinolikasvohoito (60 min) 138€
Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, rentouttavan hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Ennen kuorintaa iholle levitetään kasvonaamio ja erikoissilmänympärysnaamio. Retinolikuorinta -neste levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa 10 min, jonka jälkeen mahdollinen ylimääräinen kuorinta-aine hierotaan/taputellaan ihoon. Hoito on valmis ja kuorinta pestään pois itse kotona kosmetologin antamien ohjeiden mukaan.

YIN YOUR SKIN KOSMEETTINEN GUA SHA KASVOHOITO (90min) 150€

Kosmeettisessa gua shassa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sekä sidekudoshieronnan ja lymfahieronnan elementit. Hoito tehdään gua sha-lastoilla. Kosmeettinen gua sha parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteiden virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin. Se stimuloi fibroblastisolujen toimintaa, jotka paitsi vastaavat kollageenin ja elastaanin, myös kosteuttavan soluväliaineen tuotannosta. Tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon, poistaa turvotusta ja yksinkertaisesti saa tukkoisen ihon taas toimimaan! Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkiin ihon haasteisiin.

Hoito aloitetaan puhdistamalla iho, jonka jälkeen valitaan iholle sopiva kasvovesi ja kasvoöljy. Tämän jälkeen toteutetaan n. 90min kestävä kosmeettinen gua sha, jossa käsitellään dekoltee, niska ja kaula, sekä kasvoilta leukalinja, kaksoisleuka, purentalihas, poskien alue, veltostuneen ihon ja ryppyjen erityishoito, silmänympärysihon kirkastaminen ja turvotuksen poistaminen, sekä otsan hoito. Hoito päätetään rentouttavaan ja virkistävään hiuspohjan hierontaan.

Loppuun kasvoille levitetään seerumi ja hoitovoide.  Kiven helliessä ihon pintaa ja sitä kautta hermostoa rentouttaen, ulottuu kokonaisvaltaiset aktivoivat vaikutukset pintaa syvemmälle. Tämä saa aikaan ihon terveen hehkun ja levänneen mielen. Hoidon päätteeksi sinun on mahdollista ostaa oma Yin Your Skin välineesi ja jatkaa hoidon tuloksia kotona. Opastamme sinua gua sha kiven käyttämisessä!

Ihoanalyysi (30min) 28€

Alkupuhdistuksen jälkeen teemme ihostasi analyysin, jonka perusteella keskustelemme ja suosittelemme sinulle sopivat ohjeet, hoidot ja tuotteet ihosi hyvinvoinnin parhaaksi.

Nuorten ihonpuhdistus (45min) 74€

Nuorelle 10-15 vuotiaalle sunniteltu, ihotyypinmukainen kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen.

Timanttihionta 49€ – 89€

Timanttihionta on ihoa kirkastava, uudistava, tasoittava ja kuoriva hoitomuoto kasvoille ja vartalolle. Sopii erityisesti aknearville, karhealle, samealle ja ikääntyvälle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja tekee ihosta sileämmän jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat mahdolliset tulokset saat käymällä sarjahoidoissa (kts. sarjahoidot).

(30 min) 49€ Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, timanttihiontakäsittely, naamio ja loppuvoide.

(60 min) 89€ Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, AHA-kuorinta, timanttihiontakäsittely, niska-hartiahieronta, naamio ja loppuvoide.

Ultraääni- ihonpuhdistus 55€ – 95€

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus. Hoito myös kuorii ihoa ja samalla aktivoi ihon toimintoja.

(30min) 49€ Ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinta, naamio, hoitovoide.

(60min) 89€ Ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, AHA-kuorinta, ultraäänipuhdistus, naamio, hoitovoide.

Mikroneulaus

Tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa kiinteytystä kaipaava ihoa, arpia, auringon aiheuttamia vaurioita, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhtauksia tai couperosaa.

Mikroneulauksella aikaan saatu trauma saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti. Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen. Hoitoa suositellaan noin 3-5 kerran hoitosarjana 4 viikon välein.

Hoidon jälkeen iholla esiintyy yleensä punoitusta, ihon pinnan karheutta ja hilseilyä. Joissain tapauksissa turvotusta, kosketusherkkyyttä, kihelmöintiä ja kutinaa. Tämä kaikki on täysin normaalia neulaushoidon jälkeen. Iho palautuu nopeasti ja jälkivaikutukset kuten punoitus ja kuumotus häviävät 24- 48 tunnin kuluessa.

Ihon hoito kotona :

Älä käytä hoidetulle alueelle viikkoon A-vitamiinia tai happoja sisältäviä tuotteita, kortisonivoidetta tai Bepantheniä.
Käytä turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita kosmetologin ohjeiden mukaan.
Hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua eikä kylmää viimaa.
Meikata saat seuraavasta aamusta normaalisti.
Käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta min. SK30.
Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon.
Saat pestä kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua.
Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan.


Kasvot 120€

Kasvot ja kaula 140€

Kasvot kaula ja decolde 160

Sarjahoidot kasvoille

Ensimmäisellä hoitokerralla suunnitellaan kauneushoitolassa asiakkaan tarpeiden mukainen hoitokokonaisuus. Sarjahoidoilla saadaan parempia ja pitkäaikaisempia tuloksia. Suositellaan ongelmaihosta kärsiville, intensiivisenä 4-6 hoitokerran sarjana. Tapauksesta riippuen pidempäänkin. Hoidoissa käydään n. kerran viikossa. Jotta tulokset säilyvät, suosittelemme ylläpitohoidoissa käyntiä kerran kuukaudessa.

Kun käyt vähintään viiden kerran sarjan, saat:

-15% koko hoitojaksosta

-10% kotihoitotuotteista

Exuviance

Jalkahoidot

Mini Spa jalkahoito (30 min) 50€ 

Hemmotteleva ja rentouttava käsittely jaloille. Jalkojen kylvetys, kuorinta/raspaus ja rentouttava jalkojen hieronta.

Spa- jalkahoito (75min) 85€

Perusteellinen hoito jaloille unohtamatta rentoutusta. Jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsien lakkaus ja siistiminen, sekä rentouttava hieronta.

De Luxe- jalkahoito (90 min) 117€

Todellista hemmottelua jaloille, perusteellisella hoidolla, ja pitkällä hieronnalla.

Jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kuorinta, kynsien siistiminen ja lakkaus, naamio ja hieronta.

Spa- jalkahoito + Shellac-lakkaus (90 min) 115€

Hoidetut jalat kestävällä geelilakkauksella.


Huomioithan että kauneushoitola jalkahoidot ovat erilaisia, kuin jalkahoitajan tekemät hoidot.

Varaa aika kauneushoitolaan tästä

Käsihoidot

Spa- käsihoito (45min) 63€

Käsikylpy, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus ja käsihieronta.

De Luxe- käsihoito (60min) 74€

Käsikylpy, kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus, naamio ja käsihieronta.

Kauneushoitola käsihoitoihin voit valita lisäksi myös Shellac-kestolakkauksen.

Shellac- kestolakkaus

Shellac on markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka (geelilakka), jolla saa jopa viikkoja kestävän lakkauksen. Shellac-kestolakkaus on kynsilakkaus, joka kovetetaan LED-lampulla. Shellac -kestolakkaus pysyy kauniina parista viikosta jopa kuukauteen kovetuksen avulla. Omaa kynttä ei hiota, joten se ei vahingoita kynsiä ollenkaan. Huoltoväli on tyypillisesti 2-3 viikkoa.

Jokaisen hoidon yhteydessä teemme kattavan manikyyrin, jossa kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään. Lopuksi käsiin hierotaan kosteusvoide ja kynsinauhaöljy.

Shellac on hypoallergeeninen eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

Shellac- lakkaus 54€

Shellac- huolto 69€

Shellac ranskalainen/koristelu 69€

Shellac huolto ranskalainen/koristelu 79€

Shellac varpaisiin 64€

Shellac varpaat huolto 74€

Shellac varpaat ranskalainen 74€

Shellac varpaat ranskalainen 84€

Shellac poisto 25€

Kaikki kauneushoitolahoitola palvelumme ja hinnat löydät täältä

Vartalohoidot

Klassinen hieronta ja kuivaharjaus vartalolle (60min) 69€

Kauneushoitola valikoimasta löytyy ihanan rentouttava hemmotteluhetki kokovartalohieronnalla, joka kuivaharjauksen kanssa vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa kuorien ihoa kevyesti.

Selän ihonpuhdistus (60min) 80€

Alkupuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, naamio ja loppuvoide.

Kuumakivihieronta Selälle (30 min) 49e

Kuumakivihieronta Vartalolle (60min) 80e

Hoidossa ihoa hierotaan luonnon muovaamilla tuliperäisillä basalttikivillä, joiden lämpö yhdessä klassisilla hierontaotteilla vähentää stressiä ja unettomuutta, energisoi ja puhdistaa kehoa. Hoitoa suositellaankin etenkin henkilöille, jotka kärsivät heikosta ääreisverenkierrosta tai kroonisista lihaskivuista.

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on tärkeää juoda paljon vettä, koska runsas veden nauttiminen tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja lisää näin hoidon vaikutusta.

Varaa aika kauneushoitolaan tästä

Sokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla, saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton, ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

 • 100% luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita
 • ei ole testattu eläimillä
 • sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2mm:n pituista karvaa
 • sokeroinnissa karvat poistetaan kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
 • hygieeninen
 • karvankasvu vähentyy ja heikentyy
 • ei tartu eläviin ihosoluihin, joten myös intiimialueelta saadaan karvat turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua.
 • Huoltoväli on yleensä 3-6 viikkoa riippuen omasta kasvankasvusyklistä.
 • Huomioithan, ettei sokeroinnin jälkeen suositella saunomista, urheilua tai uimista 12 tuntiin.

Brasilialainen (naiset) 84€

Brasilialainen, huolto max 6vko (naiset) 64€

String 51€

Bikini 40€

Ylähuuli tai leuka 20€

Ylähuuli + leuka 39€

Sääret tai reidet 45€

Sääret ja reidet 81€

Kainalot 30€

Käsivarret 41€

Rintakehä 37€

Selkä 34€

Meikkaus

Kauneushoitola työskentelee laadukkaalla Jane Iredale –mineraalimeikkiarjalla, joka on maailman palkituin, ja siedetyin mineraalimeikkisarja. Jane Iredalella tehty meikki ei ainoastaan vain kestä, vaan myös hoitaa ihoasi ja antaa sen hengittää. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Jane Iredale meikkituotteet ovat puhtaita mineraaleja, ilman haitallisia täyte ja sidosaineita, kuten talkkia, nailonia, akryylia tai mineraaliöljyjä. Niissä ei myöskään ole käytetty synteettisiä säilöntäaineita, eikä parabeeneja, eikä niissä käytetä nanotekniikkaa. Tuotteiden loistavat aineosat perustuvat ihoa hoitaviin ja parantaviin aineosiin. Kauneushoitola myymälästämme ihanat Jane Iredale tuotteet, myös kotiin. Kauneushoitola ja kampaamo ammattilaisemme loihivat meikkaukset kaikkiin tilaisuuksiin. Tule meikkaukseen siisteillä kulmilla ja hoidetulla iholla!

Ilta-/juhlameikki 70€

Päivämeikki 42€

Meikkiopastus 69€

Yumi Lashes- ripsien kestotaivutus

Yumi-lashes kestotaivutus ripsille (sis. värjäys) 98€

Kauneushoitolasta löydät YUMI™ Lashes on uudenlainen ripsien kestotaivutus, jolla saadaan omat ripsesi näyttämään kauniilta ja pitkiltä ilman liimaa ja irtoripsiä. Hoito korostaa ripsiesi luonnollista kauneutta. YUMI™ Lashes on mahtava vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille. Tulethan ripsien kestotaivutukseen ilman silmämeikkiä. Emme suosittele taivutusta raskaana oleville tai imettäville hormonien takia. Silloin karvan kasvu ja rakenne voi muuttua eikä lopputulos ole välttämättä hyvä ja pysyvyys optimaalinen.

Hoito kestää n. 1,5h, jonka aikana saat rentoutua rauhassa. Lopputulos kestää n. 8-10 viikkoa, jonka aikana silmäripset normaalisti uusiutuvat.

Yumi-Brows kulmien laminointi 63€

YUMI™ Brows -käsittely kulmiin on uusi ja trendikäs menetelmä. Sillä saat kauniit, tuuheat ja huolitellut kulmakarvat helposti yhdellä kertaa. Kulmien laminointi tehdään YUMI™ Brows -tekniikalla. Kulmakarvojen laminoinnissa kulmakarvat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely on turvallinen ja tutkittu ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa.

YUMI™ Brows -kulmien käsittely on luotettava, nopea ja kivuton vaihtoehto kulmakarvojen luonnolliseen korostamiseen. Menetelmässä on kyse ikään kuin omien karvojen kohottamisesta kuten ripsien kestotaivutuksessa. Permanenttikäsittelyn avulla kulmakarvat saadaan asettumaan haluttuun muotoon.

Emme suosittele taivutusta raskaana oleville tai imettäville hormonien takia. Silloin karvan kasvu ja rakenne voi muuttua eikä lopputulos ole välttämättä hyvä ja pysyvyys optimaalinen.

Yumi-lashes kestotaivutus ja kulmien kestovärjäys 110€

Yumi-lashes kestotaivutus ja kulmien laminointi 142€

Varaa aika kauneushoitolaan tästä

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksissä

yhteen omaan ripseen liimataan ripsikuitu, tai ripsikuiduista tehty viuhka.

Volyymiripsienpidennyksessä omaan ripseen liimataan useammasta ohuemmasta kuiduista tehty kevyt viuhka, halutun lopputuloksen mukaan.

Kun taas klassisissa ripsienpidennyksissä; liimataan yksi paksumpi ripsikuitu, yhtä omaa ripseä kohden.

Pidennyksillä voidaan tehdä todella luonnollinen, tai näyttävä lopputulos.

Volyymiripsillä saadaan tehtyä myös jopa luonnollisemman näköiset ripset kuin klassisilla. Kuitujen ollessa kevyempiä. 

Tulethan ripsienpidennyksiin ilman silmämeikkiä!


Volyymiripset 


Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen liimataan kahdesta, tai useammasta kevyestä ripsikuiduista tehty viuhka. Volyymiripsillä saadaan nimensä mukaisesti tehtyä tuuheat ja näyttävät, mutta myös halutessa todella luonnolliset ripset. Ripsikuitujen määrää muuttamalla. Kuitujen ollessa viuhkoina, saadaan harvempiinkin ripsiin tuuheutta ja näyttävyyttä. Volyymitekniikalla tehdyt ripset ovat myös monesti kestävämmät, viuhkojen paikatessa ripsien uusiutumisesta syntyviä koloja. 

Klassiset


Klassisissa ripsienpidennyksissä liimataan yksi ripsikuitu, yhteen omaan ripseen. Klassisilla pidennyksillä saadaan tuotua ripsiin pituutta ja lopputulos on hillitty, eritelty ja ripsivärimäinen. Klassisilla ripsikuiduilla ei ripsiin saada kuitenkaan tuuheutta, koska kuitujen määrä määräytyy omien ripsien mukaan. 

Uudet Klassiset ripsienpidennykset 125€

Uudet Volyymiripsienpidennykset 145€

Huolto:

2 viikon huoltoväli: Klassiset 60€ / Volyymit 65€

3 viikon huoltoväli: Klassiset 65€ / Volyymit 70€

4 viikon huoltoväli: Klassiset 70€ / Volyymit 75€

Microblading

Microblading on hyvin luonnollinen kulmien kestopigmentointi. Microblading tehdään terällä, joka koostuu useista pienistä neuloista. Terä rikkoo ihon pintakerroksen, jolloin pigmentointiväri jää ihoon. Microbladingissä pyritään luonnollisempaan lopputulokseen kuin klassisella kestopigmentoinnilla.

Microbladingin kesto riippuu monista eri asioista, esimerkiksi toimenpiteen jälkeisestä kotihoidosta, asiakkaan ihotyypistä sekä hormonitoiminnasta. Keskimäärin microbladingkulmat pysyvät kauniina 6-12 kk. Kun kulmat ajan saatossa haalistuva,t ne voi käydä vahvistamassa. Vahvistuksessa kulmiin piirrettyjä karvoja vahvistetaan ja mahdollisesti haalistunut muoto korjataan.

Parhaiten aikaa microbladingiin voit varata Elinalta suoraan, numerosta: 050 345 5346. Nettivarauksessa eivät näy kaikki vapaat ajat.

Microblading -kulmien kestopigmentointi (sis.vahvistuksen) 310€

Microblading-kulmien vahvistus 9-12kk ensimmäisestä laitosta 129€

Microblading -kulmien vahvistus 6-8 kk ensimmäisestä laitosta 99€

Lahjakortti

Muistathan, että lahjakortti kauneushoitolaan on ihana lahjaidea, joka varmasti ilahduttaa saajaansa!

Osta lahjakortti liikkeestämme tai sähköisesti tästä