YumiLashes Keratine Restore Mascara 11ml

37,00  sisältää alv. 24%

YUMI Lashes Keratin Restore Mascara on tarkoitettu ripsien hoitamiseen ja kosteuttamiseen YUMI Lashes -käsittelyn jälkeen. Keratin Restore Mascara ravitsee ja vahvistaa ripsiä sekä täydentää niiden keratiinivarastoja.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3701358900024 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

YUMI Lashes – Keratin Restore Mascara

YUMI Lashesin hoitava, väritön Keratin Restore Mascara on tarkoitettu ripsien hoitamiseen ja kosteuttamiseen YUMI Lashes -käsittelyn jälkeen.

Tuotteen pääasiallinen ainesosa – keratiini – korjaa ripsiä ja täydentää niiden keratiinivarastoja. Keratiini on proteiini, joka suojaa epiteelisoluja vaurioilta ja stressiltä. Keratin Restore Mascara ravitsee ja vahvistaa ripsiä pitkäkestoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Mascaran sisältämä keratiini korjaa ripsiä ja täydentää niiden keratiinivarastoja. Keratiini on proteiini, joka suojaa epiteelisoluja vaurioilta ja stressiltä.

Suosittelemme, että YUMI Lashes – Keratin Restore Mascaraa käytetään päivittäin (aamuin ja illoin).

YumiLashesin molemmat hoitavat, värittömät maskarat on tarkoitettu ripsien hoitamiseen ja kosteuttamiseen YumiLashes -käsittelyn jälkeen. Molemmat maskarat (Keratiinimaskara ja Serum Maskara) ravitsevat ja vahvistavat ripsiä kokonaisvaltaisesti ja pitkäkestoisesti.

Huomaa myös, että maskaroiden geelien koostumuksissa on eroja: keratiinimaskaran koostumus on jämäkämpi, mikä auttaa pitämään ripset halutussa asennossa, kun taas seerumimaskaran pehmeämpi koostumus verhoaa ripset hellävaraisesti. Valitse maskaroista itsellesi mieleinen!

Tutustu myös Yumi Lashes – Mascara Serum

YUMI Lashes- ripsien kestotaivutuskäsittelystä voit lukea lisää täältä

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “YumiLashes Keratine Restore Mascara 11ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *