YumiLashes Mascara Serum

35,00  sisältää alv. 24%

YumiLashesin hoitava, väritön Serum Mascara on tarkoitettu ripsien hoitamiseen ja kosteuttamiseen YumiLashes -käsittelyn jälkeen. Serum Mascara ravitsee ja vahvistaa ripsiä kokonaisvaltaisesti ja pitkäkestoisesti.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3701358900888 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

YUMI Lashes – Mascara Serum

YumiLashesin hoitava, väritön maskara palauttaa kosteuden ripsiin Yumi-Lashes kestotaivutus käsittelyn jälkeen. Ripsiseerumin pehmeä koostumus antaa kokonaisvaltaisen ja pitkäkestoisen kosteuttavan lopputuloksen.

YUMI Lashes – Mascara Serum edistää tehokkaasti karvasipulin keratinosyyttien kasvua ja vahvistaa ripsen ankkuroitumista stimuloimalla adheesiomolekyylien – laminiini-5:n ja tyypin IV kollageenin – synteesiä ja järjestäytymistä. Hoitomaskara auttaa tekemään ripsistä pidemmän näköiset ja suojaa niitä ympäristön haittatekijöiltä.

  • Suojaa ympäristön haittatekijöiltä
  • Pidentää ripsiä
  • Vahvistaa luonnon ripseä
  • Kosteuttaa tehokkaasti
  • Ravitsee pitkäkestoisesti

Suosittelemme, että maskaraa käytetään päivittäin (aamuin ja illoin).

YumiLashesin molemmat hoitavat, värittömät maskarat on tarkoitettu ripsien hoitamiseen ja kosteuttamiseen YumiLashes -käsittelyn jälkeen. Molemmat maskarat (Keratiinimaskara ja Serum Maskara) ravitsevat ja vahvistavat ripsiä kokonaisvaltaisesti ja pitkäkestoisesti.

Serum Maskaraa voidaan käyttää YumiLashes-kestotaivutuksen jälkeen kotihoitotuotteena. Serum Maskara eroaa keratiinimaskarasta seuraavasti:
– ei sisällä keratiinia
– on koostumukseltaan vähemmän jämäkkää

Huomaa myös, että maskaroiden geelien koostumuksissa on eroja: keratiinimaskaran koostumus on jämäkämpi, mikä auttaa pitämään ripset halutussa asennossa, kun taas seerumimaskaran pehmeämpi koostumus verhoaa ripset hellävaraisesti. Valitse maskaroista itsellesi mieleinen!

Tutustu mysö YUMI Lashes Keratin Restore Mascara -ripsiseerumiin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “YumiLashes Mascara Serum”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *