Yin your skin KUULAS gua sha jaderulla

29,90  sisältää alv. 24%

Yin Your Skin Gua Sha KUULAS-jaderulla on loistava kasvojen pikakaunistaja. Jo muutaman minuutin hoito jaderullalla herättää upean hehkun kavoille, kaulalle ja dekolteelle. Rullaus on helppo ja tehokas tapa vilkastuttaa ihon verenkierota, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6430072310228 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Yin Your Skin KUULAS Gua Sha Jaderulla

Yin Your Skin KUULAS gua sha jaderulla on loistava kasvojen pikakaunistaja. Jo muutaman minuutin hoito jaderullalla herättää upean hehkun kavoille, kaulalle ja dekolteelle. Rullaus on helppo ja tehokas tapa vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja kollageenin muodostusta. Rullauksen jälkeen iho tuntuu ja näyttää välittömästi napakalta, kirkkaalta ja kuulaalta. Rullaus auttaa ihonhoitotuotteitasi imeytymään optimaalisesti, jolloin saat niistä myös kaiken ravinnon ja elinvoiman ihosi käyttöön.

KUULAS iho on viesti sisäisestä hehkusta ja hyvinvoinnista. Kiinalaisessa lääketieteessä sana Shen kuvaa ihmisen sielua. Kun pidämme huolta kehon, mielen ja sielun tasapainosta ja teemme asioita, jotka saavat meidät hehkumaan, Shen loistaa silmistä kirkkautena ja ihosta kuulautena. Tällöin säteilemme selittämätöntä hehkua, tasapainoa ja onnellisuutta.

Voit rullata kasvot nyppylärullalla ennen ihonhoitotuotteiden levittämistä puhdistetulle iholle, ihonhoitotuotteiden levittämisen jälkeen tai tehdä rullauksen tavallisen gua sha hoitosi päätteeksi.

Rullausta ei tule tehdä tulehtuneelle ja herkälle iholle, couperosalle, rosacealle eikä iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia.

Puhdista rulla käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida. Jos rulla alkaa nitistä, annostele kiinnityskohtiin tippa mitä tahansa öljyä.

KUULAS Jaderulla on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin® -tuoteperhettä. Välineet on valmistettu 100 % Xiuyan-jadesta Kiinassa, ikiaikaista Gua Sha -perinnettä kunnioittaen. Välineet on valmistettu luonnonkivestä, jonka vuoksi jokainen väline on uniikki ja niiden värit saattavat vaihdella.

Tutustu myös Yin Your Skin LAHJA kasvolastaan

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yin your skin KUULAS gua sha jaderulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *