Yin your skin NIVA gua sha lusikka

49,90  sisältää alv. 24%

Yin Your Skin NIVA lusikka on äärimmäisen tehokas lymfakierron vauhdittaja ja turvotuksen poistaja. Pienet, aaltomaiset pumppausliikkeet lusikalla houkuttelevat ihon nesteet välittömästi liikkeelle. Lusikka on erinomainen valinta herkälle iholle ja silmänympärysiholle, sillä sen muotoilu mahdollistaa vahvasti vaikuttavan mutta hellävaraisen hoidon.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6430072310204 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Yin Your Skin NIVA Gua Sha lusikka on äärimmäisen tehokas lymfakierron vauhdittaja ja turvotuksen poistaja. Pienet, aaltomaiset pumppausliikkeet lusikalla houkuttelevat ihon nesteet välittömästi liikkeelle. Lusikka on erinomainen valinta herkälle iholle ja silmänympärysiholle, sillä sen muotoilu mahdollistaa vahvasti vaikuttavan mutta hellävaraisen hoidon. Lusikan kylki sopii loistavasti juonteiden käsittelyyn, ohut kärki puolestaan veltostuneen ihon ja päänahan hoitoon – ja toinen pää akupisteiden käsittelyyn.

Lappilaisessa sanastossa NIVA kuvaa voimakasta virtausta tunturipurojen verkostossa. Luonto on aina jatkuvassa liikkeessä. Vapaasti virtaava ja elinvoimainen lymfakierto on myös hyvinvoinnillemme tärkeä. Se pitää huolen, että keho, mieli, energia ja elämä virtaavat aina eteenpäin.

Gua sha hoidossa käytetään liukastetta, jotta väline liukuu iholla miellyttävästi – laadukas kasvoöljy on paras liukaste. Tee gua sha käsittely normaalin ihonhoitorutiinisi päätteeksi. Kosteuta iho ensin hoitonesteellä tai kasvovedellä ja levitä sitten iholle öljyä. Voit myös käyttää seerumia ja kosteusvoidetta normaalisti ennen öljyn levittämistä.

Puhdista lusikka käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida.

Yin Your Skin NIVA gua sha lusikka on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin® -tuoteperhettä. Välineet on valmistettu 100 % Xiuyan-jadesta Kiinassa, ikiaikaista Gua Sha -perinnettä kunnioittaen. Välineet on valmistettu luonnonkivestä, jonka vuoksi jokainen väline on uniikki ja niiden värit saattavat vaihdella.

Tutustu myös Yin Your Skin LOVI gua sha kampaan.

Lue lisää Yin Your Skin Pro gua sha -kasvohoidosta täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yin your skin NIVA gua sha lusikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *