Yin your skin LAHJA gua sha kasvolasta

34,90  sisältää alv. 24%

Yin Your Skin LAHJA gua sha kasvolasta on suunniteltu mukailemaan kasvojen muotoja. Se on tavanomaista lastaa pienempi ja näppärämpi väline, joka istuu täydellisesti kasvon luuston, leukaluun, poskipäiden ja silmänympärysten hoitamiseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6430072310211 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Yin Your Skin LAHJA Gua Sha Kasvolasta

Yin Your Skin LAHJA gua sha kasvolasta on suunniteltu mukailemaan kasvojen muotoja. Se on tavanomaista lastaa pienempi ja näppärämpi väline, joka istuu täydellisesti kasvon luuston, leukaluun, poskipäiden ja silmänympärysten hoitamiseen. Jos gua sha on sinulle uutta ja pohdiskelet ensimmäisen välineen hankintaa, kasvolastasta tulee taatusti hyvä ystäväsi. Sen muotoilu auttaa sinua tutustumaan omien kasvojesi muotoihin ja oivaltamaan gua shan perustekniikat nopeasti. Sen jälkeen harjoitus tekee sinusta mestarin. LAHJA gua sha kasvolasta sopii myös lahjaksi kaikille ihotyypeille.

Paras LAHJA on mittaamaton. Mikään ei ole hyvinvointimme kannalta arvokkaampaa kuin se aika, huomio ja rakkaus, jolla hoidamme itseämme. Oman energian ääreen pysähtyminen ja tasapainon hoitaminen on taito, jota harjoittelemme koko elämän. Meillä kaikilla on lahjoja, mutta kukoistamme vain, jos muistamme pitää niistä huolta.

Gua sha hoidossa käytetään liukastetta, jotta väline liukuu iholla miellyttävästi – laadukas kasvoöljy on paras liukaste. Tee gua sha käsittely normaalin ihonhoitorutiinisi päätteeksi. Kosteuta iho ensin hoitonesteellä tai kasvovedellä ja levitä sitten iholle öljyä. Voit myös käyttää seerumia ja kosteusvoidetta normaalisti ennen öljyn levittämistä.

Puhdista lasta käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida.

LAHJA kasvolasta on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin® -tuoteperhettä. Välineet on valmistettu 100 % Xiuyan-jadesta Kiinassa, ikiaikaista Gua Sha -perinnettä kunnioittaen. Välineet on valmistettu luonnonkivestä, jonka vuoksi jokainen väline on uniikki ja niiden värit saattavat vaihdella.

Tutustu myös Yin Your Skin KUULAS jaderullaan

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yin your skin LAHJA gua sha kasvolasta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *